Şimdi Ara

BİLKENT ÜNİVERSİTESİNDE SKANDAL.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent Üniversitesi'nde Diemut Majer isimli öğretim görevlisi, yarısı Kürdistan olarak gösterilen Türkiye haritasıyla ders vermeye çalışınca kıyamet koptu
    Bilkent Universitesi'nde "State Theory" adlı dersi veren Diemut Majer adlı bir profesör, dönemin ilk dersinde öğrencilerine Avrupa'nın tarihsel gelişimini gösteren bir harita gösterdi. Sınıfta bulunan dikkatli bir öğrenci, haridaki skandalı farketti...

Bilkent gibi seçkin bir üniversitede, bir öğretim görevlisi derste, Türkiye üzerinde bir bölümün Kürdistan olarak gözüktüğü haritayı öğrencilerine ders anlatırken kullandı..

Öğrencilerden biri, haridaki skandalı Diemut Majer isimli öğretim görevlisine sorduklarında aldıkları cevap hayli ilginçti:

"Biz buraya böyle diyoruz.."

Bu cevap üzerine sınıf içinde tartışma yaşandı ve bazı öğrenciler sınıfı terketti.. Fakültenin diğer hocaları olaya müdahale etmeye çalışıp, bölüm dekanı da olayın farkına varınca, ders iptal edildi ve öğrenciler sakinleştirildi..

Ancak skandal bununla bitmedi.. Öğretim görevlisi Bayan Majer ise bir sonraki derste başka bir sınıfa o haritayı kullanarak devam etti..

Bu şok gelişme üzerine, öğretim üyeleri ve öğrenciler, Maje'in okuldan uzaklaştırılması gerektiği yönünde yönetime baskıda bulunurken, yönetim ise sadece uyarı cezası verdi..

Bu ceza üzerine küplere binen öğrenciler ise Majer'in girdiği "State Theory" dersini bir süredir boykot etti ve derslere girmeme kararı aldı..

Kaynak:www.sonsayfa.com

• üzerimizde Büyük dış güçler var.
    yoksa özü kürt olanlarda bu vatanda yaşamaktan çok rahatsız değiller benim bildiğim kadarıyla..

Türkiye 'yi o veya Bu şekilde bölmek isteyenler Cezalarını Çekecekler..
  • dini nedir? kesin müslümandır. ee müslümanlar bölücü ya! hele terorist lafını hiç esirgemeyelim. la yoksa bu batılı şerefsizlerden mi? kesin öyledir. işleri bu.
  • Yok Ya Tutup Dövecen Bunları Valla Öle Ceza Meza Vız Gelir Bunlara tuutğun Gibi Koycan Kafayaı bayan Mayan Dinlemem
  • İTÜ DE MERKEZKANTİNDE KÜRTÇE YEŞİL SAR AFİŞLER VAR...

BEN İTÜLÜYÜM AMA MERKEZKAMPÜSTE DERSİM YOK...

BU OLAY DA ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY , ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLIYOR O PANKARTLAR O KANTİNDEN İNMELİDİR'''!!!!!!
  • Bilkent o adamı yaşatmaz emin olun...

State Theory dersinin şuanda bir hocası yok üç sınıf açılmış ve sınıflar dolular .
    O adam kovuldu kuvvet muhtemel !.
    ..
    Kadroda şuanda gozukmuyor .. Aşşağıdaki linke tıklarsanız kadroda resmi gozukmuyor...

http://www.law.bilkent.edu.tr/kadro.htm

Üzücü bi durum Bilkentli olarak.Bazen cikiyor boyle maalesef.

Bilkentli arkadaşlarımı kutluyorum anlatığı dersi terkettikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 7 Şubat 2006 18:26:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB ve Yeditepe Tıp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al birini vur ötekini, nerde yaşıyorsun nerden ekmek yiyorsunda sen ekmek yediğin yere ihanet ediyorsun.
    bunların beyinleri yıkanmış hepsi APTAL , bir insan ben napıyorum diye kendine sorar.

o öğretmenin ordan canlı kurtulması bir mucize zaten.

zaten türkiye ve dünyadaki müslümanlar cideen çok gergin şu sıralar benim düşüncem iyice sinirlerimizi gerip yanlış birşeyler yapmamızı bekliyorlar,

en sonunda n olcak Hitlerin yaptığı gibi toplucan hepsini bi araya vercen ateşe.,

en güzelini yapmış Hitler, bazılarına medeni davranmak iyi gelmiyor. azdıkça azıyorlar.

tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • Ya merak ettiğim bişey var. Kockoca memlekette harita yokmuydu da adam gitmiş o lanet haritayı kullanmış. Bilkent yönetimi de halt etmiş yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkarakus

Ya merak ettiğim bişey var. Kockoca memlekette harita yokmuydu da adam gitmiş o lanet haritayı kullanmış. Bilkent yönetimi de halt etmiş yani

şimdi şöyle söyleyeyim arkadaşım. hocalar istediği kitabı ya da materyali derse öğrencilere görsel ya da yazılı bir katkısı olması amacıyla getirebilir. Bunu da kimse engelleymez. Hem hocada Kürdistan yazılı TR haritası olduğunu kim nereden bilsin? Bak bir defa getirmiş derse,o da burnundan geldi zaten.
    Ayrıca o sınıftaki bütün öğrenci arkadaşları ayakta alkışlıyorum,helal olsun... Bizler böyle kale gibi olduğumuz sürece,3'ün 1'ini alırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 7 Şubat 2006 20:45:42 >
  • Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler! >http://forum.donanimhaber.com/m_5780507/mpage_1/key_//tm.htm#5780507
  • Abi bu İTÜ'deki davaya oradaki öğrencilerin müdahale etmesi lazım duyarlı olalım, şahsen Kürdistan denen bir yalana ait tek afiş görsem yırtarım

Ama asıl sorun şu ki bu haritayı kim/ hangi kuruluş basmış ?
  • burdan birkez daha görmüş oluyoruzki bu vatan için ölünmez bence bundan snra....

kardeşlerimiz gitsin şehit düşsünler , fakat o herifler ayağımızın dibinde ve bizimkiler sesini çıkarmıyorlar....

ne için ölüyor kardeşlerimiz peki ?
  • Bunlar çok karmaşık komplolardır arkadaşlar.Kim neymiş?hangi dindenmiş?hangi kara parçasından hangi uçakla gelmiş?Hangi gizli servis tarafından eğitilmiş?Ohooo....Emin olun bilemezsiniz...Arkadaşımın söylediği doğrudur,bunların asıl amaçları bizi son noktaya getirip dünya kamuoyundaki imajımızı zedelemektir...Ha tepkimizi veririz o ayrı,hakkımız...Ben olsaydım bilkentte valla çıplak elle boğardım o mahlukatı...Ama aşırıya kaçmak,kınındaki kılıçı kendimize saplamaktır."KageBunshinNoJutsu" kardeşim sana katılmıyorum...253,000 vatan evladı çanakkale de kemiklerini siper,sur etmeseydi şimdi zaten çoktan toprakları paylaşmıştı bu kefereler...Sen şehit vereceksin ki ayakta kalsın bu devlet,bu millet...Japonlar enikleri,cücükleri okula başlamadan önce mutlaka ellerinden tutup onları hiroşima ya nagazaki ye götürüyolar "BAK SİZİN SOYUNUZ BÖYLE ACI GÜNLER GEÇİRDİ,BÜYÜK CEFAKARLIK YAPARAK BURAYA GELDİ" demek için...Kamikaze uçaklarını görüyorlar müzelerde,o günlere ait ne varsa tanıyolar...O görüntüleri çocuklarının akıllarına kazımak için...Japonlar çok milliyetçi bi millettir biliyorsunuz...Çocuk gazı bi alıyo ilkokulda,ta ki iş sahibi olana kadar...Sonra halleri ortada şimdi...Aynı teknoloji bizde olsa......Ulan amma yazdım...Neyse konu açıldıkça devam ederim...Netice itibariyle...Koyacağın kafayı bilimde kullanmak üzere sağlam tutabilirsen o zaman avrupa diye bişeyde kalmaz...Şurda sonlarına kaç sene var ki zaten...Avrupanın büyük kısmı buzla kaplanacak...O zaman almasınlar bakiim AB midir nedir o şeytan zırzavatına...Turp sıkarım ben onların ocağına tek elimle be...Hey koçlarım.Onlar TÜRK ismini duyunca kaçacak yer araıyolar.İsmimiz yeter ismiiimiiiiiiiiizz.....(YİNE ÇOK MU OLDU NE)

• devletin artık sert tavır takınması geliyo ama ne bileyim yanlış anlaşılmasın yalnız baştakiler değil neredeyse tüm siyasiler ordan gelecek oyları düşünerek mi sert önlemler almıyolar nedir anlamadım gitti?atatürkçüyüz laikiz diyolar e öbür tarafta milleti bölmeye çalışanlara ses çıkarmıyolar.
  • Allah dış güçlere fırsat vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Allah dış güçlere fırsat vermesin.

Ceza geliyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.