Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde bir sorum olacak.Eğer orda burslu okursam bi sorun olur mu? bazıları hep burslularla dalga geçiyorlar, özel üniversitede okunmaz diyorlar doğrumu?ben 12 .sınıfa geçtim yani lise son.2010 da öss ye giricem de onun için soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: osy92

benimde bir sorum olacak.Eğer orda burslu okursam bi sorun olur mu? bazıları hep burslularla dalga geçiyorlar, özel üniversitede okunmaz diyorlar doğrumu?ben 12 .sınıfa geçtim yani lise son.2010 da öss ye giricem de onun için soruyorum

burslularla neden dalga geçilsin ki. çok saçma. benim arkadaslarım var bilkentte oyle bşy yok
  • ya bilmiyorum.çoğu kişi devlet üniversitesi daha iyidir diyo..özel üniversitede bursluları sevmezler falan dediler onun için sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultradanali

quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

bilkent bilgisayar istiodm kapsamlı burslu. ama o kadar çok dikkatszlk hatası yapmşm ki gelmesi mümkün deil. bu sene de makina müh açılıomş bilkente. kapsamlı burslusunun puanı ya da sıralaması tahminen kaç olur?

hocam sen yaz üstlerde bulunsun gene. bilgisayarın biraz altında kapaması muhtemel.

tmm yukardan aşağı ne varsa döşerim zaten bi de vata sen hangi bölümdeydin?

iktisat son sınıf. bi problemin olursa bana her zaman ulaşabilirsin aklında olsun.

quote:

benimde bir sorum olacak.Eğer orda burslu okursam bi sorun olur mu? bazıları hep burslularla dalga geçiyorlar, özel üniversitede okunmaz diyorlar doğrumu?ben 12 .sınıfa geçtim yani lise son.2010 da öss ye giricem de onun için soruyorum

çok sorulan sorulardan biri daha. hocam iş kendinde biter. ezik bi yapın varsa her yerde ezilirsin. bunun üniversitesi bilmem nesi yok ki. kendini ezdirmemeye bakacaksın. kişilik meselesi bu. üniversite vs bağlamaz. yine de istediğin cevabı veriyorum yok öyle bişey. kimse sen burslu musun değil misin bilmez para lafı geçmez okulda. kayıt yaparken paralılar verir parasını daha da lafı geçmez. ayrım olmaz. son kez yazdım artık bunu. hah salak tipler yok mu var ama bu tiplerle her yerde karşılacaksın. işte sana hayata hazırlık daha ne olsun. bu tiplerle bol bol dalga geçmeye çalışırsın üniversite hayatın öyle akar gider. bi tane de götürürsün kendine sonra kıçına tekmeyi basarsın vs eğlenceli her yönüyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 6 Temmuz 2009; 21:23:14 >

• tamam ya kızma abi..hem zaten bilkentin nerdeyse %25 i bursluymuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: osy92

tamam ya kızma abi..hem zaten bilkentin nerdeyse %25 i bursluymuş

kızmıyorum canım nerden çıkardın. sadece iş kendinde biter demeye çalıştığım o.
  • tamam sağol...
  • bilkentte bi bölüm okuduk mesela baska bi bölümden master yapabiliomyz. eger oluosa sartlar neler
    Edit: ya da baska üniden mezun olp bilkentte master için ne lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykon -- 6 Temmuz 2009; 21:33:45 >
  • Büyük ihtimal bilkente gelicem 22-23-24-25 temmuz arasında bölümler hakkında bilgi verilecekmiş buna gelicek arkadaşlar var mı başka? Yada bilkentte okuyan arkadaşlardan bana eşlik edebilecek var mı
  • beyler hadi bi el atın
  • Bilkent başarı ödülleri diye bişey var mı ? Anasayfada ,İTÜ'nün zannedersem , kastettiğim şey var (:
  • up ..
  • bende bu sene tekrar girdim makinasına girmeyi düşünüyorum ama puanı tam bir muamma. aslında diğer mühendisliklere bakarak az bir yorum yapılabilir ama yinede bu sene milletin sağı solu belli olmaz sınav olayı değişiyor dalgasına. Beni sormak istediğim soru ise ben makina 1. sınıfı tamamladım odtu kkk da eğer bu sene es kaza yerleşirsen aldığım dersleri tekrar alacak mıyım birde hazırlık olayına takılır mıyım. İELTS den 6.5 bir sonucum var geçen seneden 2 senede geçerliliği olduğunu biliyorum. Bilgisi olanlar varsa bir yorum yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Bılg. muhendıslıgınden gırıp ee muhendıslıgıne gecmek cok zor mudur?Ne gıbı sartlar var?Yapmam gereken neler?Cok iyi calısan bır ogrencı bunu basarabılır mı?Bu bolum degıstırmeyı bırısı ayrıntılı anlatabılrse cok sevınırım

neden ee ye geçmek istiyorsun? ee istiyosan neden başka bi üniversitede ee yazmıyosun? (bilkent ee öğrencisiyim bu arada) cvp verirsen yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre114 -- 19 Temmuz 2009; 9:24:27 >
  • quote:

bilkentte bi bölüm okuduk mesela baska bi bölümden master yapabiliomyz. eger oluosa sartlar neler
    Edit: ya da baska üniden mezun olp bilkentte master için ne lazım

yapablirsin tabii ki
    genelde 4 üzerinden 3 ortalama isterler yanında yetecek kadar ales toefl puanı
    mesela bilgisayar müh için
    http://www.bilkent.edu.tr/~mfbe/gra-req4.htm
  • Bilkent End Müh. (destek burslu) yazmayı düşünüyorum. Okuyan ve bana yardımcı olabilecek biri var mı? Çarşamba günü istanbuldan bilkente gidicem tanıtım için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Bilkent End Müh. (destek burslu) yazmayı düşünüyorum. Okuyan ve bana yardımcı olabilecek biri var mı? Çarşamba günü istanbuldan bilkente gidicem tanıtım için...

Bende uluslararası ilişkiler yazıcam hadi hayırlısı.
    Benim imkanım yok bizim alan ile ilgili bişiler kapabilirsen buraya yazıver.

• konuyu uplayabiliriz. yarın bilkentli olanlar bu ayrıcalığı yaşayanlar sorularını sorsunlar. kampüs içinde de yardımcı olurum. iktisat işletme hocalarının heepsini tanırım. okuldaki son senemde yeni gelenlere yardımcı olurum. bu fırsatı kaçırmayın, çekinmeyin, sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 11 Ağustos 2009; 18:10:22 >
  • Dünya'da iki Ferrari'nin çarpıştığı tek yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_25

Dünya'da iki Ferrari'nin çarpıştığı tek yer

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.