Şimdi Ara

BİLKENT ÜCRETLİ MAKİNE YAZACAĞIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah kardeşim benim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende bilgisayar mühendisliğine ücretli girmeyi düşünüyorum bu yıl belki yollarımız kesişir :D takipte olalım

• Asteilind A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kral

• Hocam önüne Elektrik elektronik yazmanızı tavsiye ederim önü daha açık ve olma şansı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    55-60 bin lirayla yurt dışında okuyabiliyorsan bizede anlat hocam nasıl olduğunu. 5.5-6 bin euro yapıyor. 3-4 ay yaşarsın rahat ama sonrası ne olacak?

• thevictorious kullanıcısına yanıt
    Kanka seni kandırmışlar.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Bilkent ücretine sadece Almanya’da okumak mümkün hocam

• Hocam Bilkent için kesin değer bence yaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent için kesinlikle değer önüne EE de yazın tadından yenmez

• Broppelte B kullanıcısına yanıt

Hocam 6k euroya almanyada okut beni direkt gidiyorum okul harci yeme içme dil kursunu gectim bilkent parasına kirayı zor çıkarırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Hocam 6k euroya almanyada okut beni direkt gidiyorum okul harci yeme içme dil kursunu gectim bilkent parasına kirayı zor çıkarırsın.

Dil bildiğinizi ya da Türkiye’de öğrendiğinizi varsayarak söyledim sadece yaşam parası olarak ayda 800 Euro yeterli olur bir okul senesi 10 ay ve okul 3 senedir

Dil bilmeden gidersek mezun olana kadar totalde kaç bin euro harcamamız olur hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dil bilmediğimi varsayiyoruz 800 euroya barinmak için aachenda tek bir oda falan tutmanız ve vasat bir beslenme yapmanız lazım. Berlinde munihte imkansiz yani yasamazsanız 800e geçinirsiniz tabi genede 9600 euro yapti turkiyeyw donus vs dil kursuna gitmeniz gerekecek aslinda giden arkadaşım 1 yilda 15k euro para harcado okul harçlarö 500 2.5k euro civarinda en pahalısı KIT munih fln ucuz mesela. Giden çok arkadasim var bu ay içinde 4 kisi gidiyor emin olun cok daha pahaliya geliyor kur farkindan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertovski53

Dil bilmediğimi varsayiyoruz 800 euroya barinmak için aachenda tek bir oda falan tutmanız ve vasat bir beslenme yapmanız lazım. Berlinde munihte imkansiz yani yasamazsanız 800e geçinirsiniz tabi genede 9600 euro yapti turkiyeyw donus vs dil kursuna gitmeniz gerekecek aslinda giden arkadaşım 1 yilda 15k euro para harcado okul harçlarö 500 2.5k euro civarinda en pahalısı KIT munih fln ucuz mesela. Giden çok arkadasim var bu ay içinde 4 kisi gidiyor emin olun cok daha pahaliya geliyor kur farkindan dolayı

Hocam TU Berlin’in kendi yurtları var ayda 250€ 550 euro yeme içme için fazlası ile yeterli olur ayrıca part time çalışılabilir. Almanyada okullar 3 senedir ve 10 ay kalacağınızı ( Tatillerde Türkiye’ye döneceğinizi varsayarak hesaplayın.)

• Git iş kur o paraya gereksiz

• Bilkent MEdeyim hocam hayırlı olsun derim. 21kda top bir üniversitede eğitim almak bence gayet mantıklı.
    Ve dedikleri gibi önüne EE yazabilirsin 😁

• Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Hocam yemekhane ve cafelerin yemekleri güzel değil diyorlar temizlik yönünden falan da güzel yemek yok mu yani siz nasıl besleniyordunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.