Şimdi Ara

Bilkent Tam Burslu Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilkente tam burslu giriliyorsa hazırlığı atlamak için yazın ders alıp yazı heba etmek mantıklı mı? orta seviye bir ingilizcem var yazımı boşa harcamak istemiyorum. Hem bilkentli arkadaşlar hem de düşünceleri olanlar paylaşabilir mi?

• Kulüplere girer ortam yaparız knk boşver atlamayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim İngilizcem fena değildi, özel bir sebepten dolayı son 15 gün çalışıp atladım sizinle aynı durumda ama hazırlık eğitimi çok kaliteli ben okumanızı tavsiye ederim hem de kapsamlı burs varsa. Bölüm de önemli bu arada irregular başlamanın sorun yarattığı bölümler var hangisini düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caissabasgan -- 4 Temmuz 2019; 19:51:28 >
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    endüstri mühendisliği düşünüyorum hocam dediğinizi biraz daha açar mısınız?
  • saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    valla direk bölüme girmek neymiş yaa
    Hocam diyelim yarı dönemde hazırlık bitti ve irregular olmak istemiyoruz. Bilkent ne yapıyor? Mesela kapsamlı bursum var ikinci dönem yurtta kalmaya devam edebiliyor muyum?

• lepetite L kullanıcısına yanıt
    Az öğrenci alan bölümlerde (matematik-fizik gibi) ilk dönem dersleri sadece güz döneminde açılıyor o yüzden baharda irregular başlayınca programınızı ayarlamakta zorluk çekiyorsunuz. Endüstri kalabalık bir bölüm olduğu için lisans dersleri iki dönem de açılıyor, bu yüzden sizin için sorun yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caissabasgan -- 4 Temmuz 2019; 20:3:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    Kalabalık bir bölümdeyseniz dersler iki dönem de açıldığı için irregular başlamanız herhangi bir sorun yaratmaz, regulardan farksız. İlla istemiyorum diyorsanız okul bir şey yapar mı bilmiyorum o durumda en mantıklısı dönem sonundaki PAE'den (hazırlık geçme sınavı) bilerek kalmak. İkinci dönem tek kur okur daha çok tatil yapar sonundaki sınavı geçersiniz.

Çok mantıklı hocam sağolun

irregular başlamak erasmus şansını azaltıyor, dersleri almakta zorluk çekiyorsunuz diyenler gördüm internette bi sıkıntı yaratır mı hocam?
  • en az yarım dönem oku derim farklı bölümlerden insanlarla tanışırsın ayrıca bilkentin ingilizce eğitimini dışarıda alacağın herhangi bi kurs veremez bana göre .
  • hazırlığı atlama ilk arkadaşlıklarını orada kuracaksın ve ilkler her zaman en iyileri olur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lepetite L kullanıcısına yanıt
    Kaç net yaptınız ben de aynı yeri istiyorum

• mannis kullanıcısına yanıt
    en iyi olmasının tek kriteri ilk olması mı ya. çok saçma. hee tabi adam gibi adam olsun değil de vakit geçsin diye arkadaşlık istiyosan evet
  • yok hocam kurulan ilk arkadaşlıklar en iyileri ve en sağlamları oluyor genelde, 1 senede gözlemlediğim bu oldu

mesajımda her zaman yerine genellikle yazsama daha iyi olurmuş aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.