bu 3ü arasında tercih listesi yapsanız nasıl olurdu, ayrıca mesela işverenler bilkentte ücretli okuyanlar da var top seviye öğrenci değil diye düşünür mü yoksa bu saçma bir düşünce mi (çok fazla yurt dışı düşüncem yok) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilkent odtü itü bilgisayar

-
-
Bilkent-odtü-itü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denemeciyim -- 1 Ağustos 2021; 17:41:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
itünün ayda 4k burs verdiğini de düşünerek böyle dediniz değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
Sizin için olanak + eğitim ön planda ise bilkent yazabilirsiniz. Ama 4k istiyorsanız orası ayrı mesele :D
Hedef yurtdışı ise itü yaz gitsin ben ülkemde kalırım diyorsan bilkent daha iyi olur gibi (bunları burs sizin için önemli ise diyorum yoksa ODTÜ'yü hepsine tercih ederim)
Edit: ben yurtiçinde de odtü itü bilkent arası çok fark olacağını düşünmüyorum belki ilk işe alımda olur ama 5 sene sonrasında asıl etmen sen olursun okul değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 1 Ağustos 2021; 17:52:47 >
odtü bilkent itü
-
lan ne alaka kljgdlkşjfdslşjkfsdlkşj
-
Aga arkadaş para istiyor galiba itü de iyi para veriyor o yüzden dedim
ha üstteki mesajları yeni okudum hedef yurt dışı ise itü demenize şey yaptım ben
-
İTÜ'yü boşver hocam. Diğer ikisini bilemiyorum.
Ayrıca Ankara>İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 1 Ağustos 2021; 17:57:46 > -
odtü de 900 veriyor + gereksinim bursu da verebilir
sektör istanbulda daha yoğun diye biliyorum neden ankara daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: refine1esektör istanbulda daha yoğun diye biliyorum neden ankara daha iyi
Sektör evet ama yaşam kalitesi çok daha iyi Ankara'da.
-
Bunların herhangi birine gidip de ulaşamayacağın bir yer yok, hepsi de Türkiye'nin güzide üniversitelerinden. Eğer Boğaziçi gelmiyorsa verilen bursla yaşanacak üniversite hayatından dolayı direkt itü yazardım. İlk 1000de iseniz inanılmaz bir fırsat oluşturdu itü cidden.
Bilkent veya odtü yaz bence
itünün bursu olmasa değerlendirmeye bile almazdın o yüzden bilkent bence
Bilkent ve ODTÜnün yanında diğerinin kıyasa alınması ayıp olmuş.
Bilkentte ücretli mevzusu yok, cvne 100% scholarship yazarsın ordan anlar + bilmese bile bilkent ücretlisini dahi en kötü ilk 20 binden alan bir üniversite, ücretli bilgisayar geçen sene 13 binden kapattı diye hatırlıyorum.
Çok da yurtdışı hedefin yokmuş sanırım benim tercihim odtü olurdu, teknik üniversite olması bakımından.
Bilkentin biraz daha yurtdışına açık ve teorik eğitime yönelik olduğunu düşünüyorum.
-
İTÜ'nün bursu baya iyiymiş. Bu üçünden mezun olanlar arasında çok fazla fark olacağını düşünmüyorum
Bu terslikte bir iş var ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- endüstri mühendisliği okunur mu
- deneme forum
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- en iyi banka kartı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X