Şimdi Ara

BİLKENT Mİ SABANCI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ferrariye inanıyorsan sende bir sorun var sanırım.Zengin yok mu çok var fakat Bilkentle Sabancıyı yarıştırmak hata Koç desen tamamda mbg de özellikle boğaziçi bilkenttir
  • dontgetdown D kullanıcısına yanıt
    Yaz okuluna her sene kalacak degilim nasil olsa, bu arada yeni laboratuarlari derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontgetdown

bilkent daha iyi diyenler herhalde sabancı'nın 1 milyon TL (veya hatta dolar) harcadığı yeni laboratuvarını bilmiyor demekki. Ha, dezavantajları yok değil, mesela yurtta kalırım demişsin fakat yazın o odalarda 1 saatten daha fazla sıcaklar yüzünden kalamazsın ki yaz okulu her öğrencinin kaçınılmaz bir sonudur. Fakat Bilkent'te 2 ferrarinin çarpışmasını duydukdan sonra daha mütevazı gördüğüm ve de imkanları geniş olan - yurt dışı açısından da, Sabancı'yı tercih ederdim.

OK
  • abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    Bilkent tabiki
  • berkanth07 kullanıcısına yanıt
    Peki bilkent genetik mi yoksa sabancida elektrik elektronik mi desem? :|

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Peki bilkent genetik mi yoksa sabancida elektrik elektronik mi desem? :|

elma mı armut mu gibi olmuş biraz ama elektrik elektronik dedin mi bilkent açık ara alır hatta çoğu bölümde alır.
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    Bilkent genetik ya da sabanci elektrik elektronik dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Bilkent genetik ya da sabanci elektrik elektronik dedim

iki üniversiteyi ayrı bölümlerle karşılatırmak biraz zor , bilkent mbg ve sabancı mbg yi bilkent alır , sabancı ee ve bilkent ee yide bilkent alır ama sabancı ee ve bilkent mbg deyince çok farklı kriterler giriyor işin içine , hangi mesleği yapmak istediğine bağlı
  • abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    bizim vaktimizde yeniydi, 2 3 senelik olmasi lazim.
    http://rgp.sabanciuniv.edu/tr/merkezler-ve-laboratuvarlar
    http://sunum.sabanciuniv.edu/

• Saçmalamayın kesinlikle sabancı
    Moleküler biyoloji ve genetikte sabancı napmış nelere sahip bakın. Herşeyede bilkenti yapıştırmayın uyuz oldum.

Edit: ben bizzat hocalar ile görüşüp ders aldım yaz okulunda. Mekatronikten ders aldım mustafa ünel hocadan sırf o hoca icin mekatronik okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 15 Mayıs 2014; 8:46:41 >
  • ShineOnYouCrazyDiamond kullanıcısına yanıt
    haha kac sene once ? ben de o yaz okulundaydim da 2 sene oncesinin 2. doneminde

• quote:

haha kac sene once ? ben de o yaz okulundaydim da 2 sene oncesinin 2. doneminde

Gecen sene 1.dönem. harika geçti okuldan atılıyoduk rektör çağırdı o derece
    Kimden ders aldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 15 Mayıs 2014; 8:59:00 >
  • Dedigin efsanevi mustafa hoca vardi, hic bir sey anlamamama ragmen yine de bi seyler anlamistim, ayrica sondan hoca vardi kuantumcu ve de moleküler biyoloji ve de genetik almistim ama hocanin adını unuttum simdi :d benim lise sona baslayacagimdan dolayi o kadar eglenemiyordum ama yinede zevkli gunlerdi o sıcaklar dışında :) simdi fırsatım olsa giderim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontgetdown -- 15 Mayıs 2014; 10:42:54 >
  • sabanci'da genetik yok,biyoloji bilimleri ve biyomuhendislik bolumu var.
    ayricason yillarda koc ve sabanci bu alanda cok daha atak gostermis bulunmakta.herles tutturmua bir bilkent diye ancak ses yok seda yok adamlarda.

elektrik elektronik icin de koc ve sabanciyi oneririm.ayrica bahcesehir de fena degildir.

• quote:

Dedigin efsanevi mustafa hoca vardi, hic bir sey anlamamama ragmen yine de bi seyler anlamistim, ayrica sondan hoca vardi kuantumcu ve de moleküler biyoloji ve de genetik almistim ama hocanin adını unuttum simdi :d benim lise sona baslayacagimdan dolayi o kadar eglenemiyordum ama yinede zevkli gunlerdi o sıcaklar dışında :) simdi fırsatım olsa giderim ..

Kuantum denince akla nihat hoca gelir nihat berker kendisi sabancı üniversitesinin rektörü hepsi artık kendini aşmış kişiler
    Bilkent diye tutturmus herkes her bölümde bilkentciler toplanmis konuya. Okulun 1 milyondan fazla para harcayıp cok özendigi moleküler biyoloji, nanoteknoloji araştırma merkezine adam sırf bilkentte okuyor orayı öveyim diye "OK" yazmış iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Cheesecake

sabanci'da genetik yok,biyoloji bilimleri ve biyomuhendislik bolumu var.
    ayricason yillarda koc ve sabanci bu alanda cok daha atak gostermis bulunmakta.herles tutturmua bir bilkent diye ancak ses yok seda yok adamlarda.

elektrik elektronik icin de koc ve sabanciyi oneririm.ayrica bahcesehir de fena degildir.

http://www.milliyet.com.tr/stanford-da-heykeli-dikilen-turk/gundem/gundemdetay/26.07.2012/1571991/default.htm

• quote:

bilkent daha iyi diyenler herhalde sabancı'nın 1 milyon TL (veya hatta dolar) harcadığı yeni laboratuvarını bilmiyor demekki. Ha, dezavantajları yok değil, mesela yurtta kalırım demişsin fakat yazın o odalarda 1 saatten daha fazla sıcaklar yüzünden kalamazsın ki yaz okulu her öğrencinin kaçınılmaz bir sonudur. Fakat Bilkent'te 2 ferrarinin çarpışmasını duydukdan sonra daha mütevazı gördüğüm ve de imkanları geniş olan - yurt dışı açısından da, Sabancı'yı tercih ederdim.

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/general/basin/bb-haber190604.html

tarihe dikkat bilkentte sabancıdan daha köklüdur moleküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 15 Mayıs 2014; 12:01:40 >

• jo_be kullanıcısına yanıt
    Yeni bir projeye imza atma konusunu kastetmistim ama neyse.

• İtü makine yetmedi şimdi de sabancı fanboyları çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Cheesecake

Yeni bir projeye imza atma konusunu kastetmistim ama neyse.

he onca akademisyen burada yatmakla meşgul. tamam.

sen yemeyi içmeyi kestin bunları takip ediyorsun anlaşılan. bu kadar emin konuştuğuna göre.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25841809.asp

http://bilnews.bilkent.edu.tr/bilkent-researchers-receive-prestigious-european-research-council-award/

Ebru Erbay geçen dönem hocamdı. Harvard mezunu olur kendisi. Sırf adını googleda aratmakla ulaştım bu bilgilere. Bilkent MBG'ye laf atmak öyle kolay değil. Şansınızı diğer bölümlerde deneyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.