Şimdi Ara

Bılkent mı itü mü? (makıne)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fransızee F kullanıcısına yanıt
    Hocam Bilkent Makine'de son sene olan bazı aktiviteler:
    öğrenci başarıları:
    welcome | mechanical engineering department | bilkent university
    Welcome | Mechanical Engineering Department | Bilkent University
    http://me.bilkent.edu.tr/?page_id=4385

böcek robotlar:http://w3.bilkent.edu.tr/bilkent/cockroach-robots/
    NASA'dan gelen hocamızın insansız hava araçları araştırması:
    http://w3.bilkent.edu.tr/www/gokyuzunde-guvenli-gelecek-insansiz-hava-araclarinda/
    basınçlı havayla çalışan araba:
    http://me.bilkent.edu.tr/?page_id=4343

Bilkent makine kadrosunda hocalar arasında doktoralarını 2 Berkeley, 1 MIT, 1 Caltech, 1 Yale , 1 Michigan alanlar var. Böyle en iyi okullardan gelen hocaların olduğu başka makine bölümü yoktur - varsa haberim olsun.
    http://me.bilkent.edu.tr/?page_id=303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telemens -- 2 Temmuz 2015; 20:53:06 >

• Odtu ya da tobb tercih ederdim ben.

• fransızee F kullanıcısına yanıt
    Neden odtü seçenekler arasında yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü makine fakültesi taksimin hemen 100 metre altında yürüme mesafesi 2 dk aklında bulunsun

• illa istanbul diyosan itu yoksa bilkent net
  • Fakültenin hemen yanında gümüş suyu yurdu var kız erkek karışık kalıyor 1. Kat erkek 2. Kat kız 3. Kat erkek. Odada pencereden aşağı ayağını sarkıtıp boğaza karşı bir cigara yakmak çok zevkli sene başında kalmıştım 4-5 gün oradan biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTU kimya müh yazılır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıralaman kaç?Odtüye yetiyorsa tartışmasız odtü.
  • itüden düz mühendis olur bi yere girer çalışırsın. bilkentten mezun olduğunda emin ol çok daha fazlası olursun. tartışmasız bilkent.
  • Bütün Odtü diyenler eksi almış. Fakat neden eksi aldıklarını anlayamadım. Bir internet sitesinin araştırmalarında makine mühendisliğinde 1. Odtü 2. İtü idi. Ben Odtülü filan değilim yanlış anlamayın, hatta ben de tercih aşamasındayım. Ama bu tercihlerin arasında odtü neden yok anlayamadım. Sanırım bilkent %100 burslu değil??? Çünkü itü makine 12 binle alıyor bilkent ise 4.230. Odtü ise 6.890. Sanırım sıralamanız odtüye yetmiyor? Eğer yetiyorsa da bence Odtü'yü yabana atmayın. Ben de şu anda karar aşamasındayım ve Bilkent ya da Odtü düşünüyorum. Burada okuyan arkadaşlar da yorum yaparsa ben de sevinirim. Bilgilenmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

itüden düz mühendis olur bi yere girer çalışırsın. bilkentten mezun olduğunda emin ol çok daha fazlası olursun. tartışmasız bilkent.

Yaw gezele allasen Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan düz mühendis mi? İTÜ den Bakan da çıkar Başbakan da çıkar Cumhurbaşkanı da çıkar. Müzisyende çıkar sanatçı da çıkar yönetici de çıkar. Google dan gir vikipedia ya azıcık araştır inan ki zor bir şey değil bilmeden atıp tutması kolay geliyor tabii

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Çünkü sıralaması 9956

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul ve Turkiye piyasasi için itu, akademik kariyer ve geriye kalan her sey icin bilkent. Akademik kadrolara bakin, 1 profesore 40 kusur profesor diyeceksiniz ama bilkent akademisyenlerinin hemen hepsi yurtdisinda doktora yapmisken itu'nun akademisyenlerinin cogunun lisans yüksek lisans doktorası itu-itu-itu'dur. Ayrica bilkent makina yeni kurulan bir bolum olmasina karsin mastera MIT'ye adam gonderirken ıtü'den MIT'yi gectim yurtdisinda iyi universiteye dahi adam gitmesi cok daha zordur. Buna göre tercih yap derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 3 Temmuz 2015; 1:26:32 >
  • Bilkent

• Arkadaslar sıralamam 9.9k bılkent yarım buralu tutyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Bütün Odtü diyenler eksi almış. Fakat neden eksi aldıklarını anlayamadım. Bir internet sitesinin araştırmalarında makine mühendisliğinde 1. Odtü 2. İtü idi. Ben Odtülü filan değilim yanlış anlamayın, hatta ben de tercih aşamasındayım. Ama bu tercihlerin arasında odtü neden yok anlayamadım. Sanırım bilkent %100 burslu değil??? Çünkü itü makine 12 binle alıyor bilkent ise 4.230. Odtü ise 6.890. Sanırım sıralamanız odtüye yetmiyor? Eğer yetiyorsa da bence Odtü'yü yabana atmayın. Ben de şu anda karar aşamasındayım ve Bilkent ya da Odtü düşünüyorum. Burada okuyan arkadaşlar da yorum yaparsa ben de sevinirim. Bilgilenmek isterim.

Evet yetmedıgı ıcın bunları dusunuyorum

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam, arkadaş itü mü bilkent mi diye sorarken, odtü diye cevap geldiğindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Odtu ya da tobb tercih ederdim ben.

Neden tobb??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.