Şimdi Ara

Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Git gelli olmayin bana uzerim sizleri.. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    üzme beni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kamikrazywarboy K kullanıcısına yanıt

• Kesinlikle öyle doğuştan çalışkan olarak doğan üstün ve özel insanlar bu sınavda başarılı oluyor ve hayatlarını da ona göre yaşıyorlar. Ben de kendimden üstün çok insan gördüm burssuz okuyan çünkü çok çalışkan insanlardı ilkokuldan beri soru bankası falan çözüyorlarmış tüm hayatımız da bundan ibaret olduğu için karşılarında bazen eğiliyorum saygıyla. Bunları anlamayan çok insan var ama neyse biz çalışıp üstün olmaya devam çünkü sınavda başarılı olarak seçkinliğimizi kanıtladık zaten  

•  sonunda beni tam anlayan birisi

• kesinlikle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yukarıda birinin laflarına sinirlendik 11 ay önce de sinirlenmiş olacağım ki beğenmişim

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

kimin

• toplumdan uzak yaşayan biri, gayet açıklayıcı oldu diye düşünüyorum.

• Bilkent öğrencisi ve fanboyu olarak konuya katılmıyorum, baba parası ile okuyan maalesef bir sürü düşük zekalı insan var.

• Bilkent anladığım kadarıyla disiplin gibi konularda üstün seviyede kurum olarak. Sigara kısmının 20 cm olduğunu duyduğumda özellikle ikna oldum. Akademik bir şey düşünsem kesin buraya gelirdim. Amacım alanım üzerinde tam donanıma sahip olmak olsaydı, yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 10 Temmuz 2024; 21:47:38 >
  • Kendimin Celladıyım kullanıcısına yanıt
    zaten bilkent’te bulunan bölümlerin 2 3 tanesi haricinde diğerlerinde bilkent’ten daha iyi eğitim verecek bi okul yok. açık ara en iyi üniversite çalışan için.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Çap imkanı olsa düşünmeden yazardım ama yok. Tabii bölümler öğrencileri tam donanımlı yapmak istediğinden çap uygulayamamaları anlaşılabilir geliyor ama benim yazma isteğini de söndürüyor vallahi. Öbür üst düzey üniversitelerdeki çap imkanları ise tam tersine çok geniş, kendi bölümüme B planı olarak hatta kendi bölümümden daha "iyi"(daha çok para kazandıran) bir bölümde okuma fikri çok cezbedici geliyor. Öte yandan şirketlerin son zamanlarda akademik bilgiyi fazla kaale almamaya başladığını çok duymam da bir caydırıcı faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 10 Temmuz 2024; 21:56:27 >
  • Up

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.