Git gelli olmayin bana uzerim sizleri.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Git gelli olmayin bana uzerim sizleri.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle öyle doğuştan çalışkan olarak doğan üstün ve özel insanlar bu sınavda başarılı oluyor ve hayatlarını da ona göre yaşıyorlar. Ben de kendimden üstün çok insan gördüm burssuz okuyan çünkü çok çalışkan insanlardı ilkokuldan beri soru bankası falan çözüyorlarmış tüm hayatımız da bundan ibaret olduğu için karşılarında bazen eğiliyorum saygıyla. Bunları anlamayan çok insan var ama neyse biz çalışıp üstün olmaya devam çünkü sınavda başarılı olarak seçkinliğimizi kanıtladık zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sonunda beni tam anlayan birisi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kimin |
Bilkent öğrencisi ve fanboyu olarak konuya katılmıyorum, baba parası ile okuyan maalesef bir sürü düşük zekalı insan var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 10 Temmuz 2024; 21:47:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 10 Temmuz 2024; 21:56:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Up |