Şimdi Ara

BİLKENT HAZIRLIK HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hazırlıkta en azından yarım dönem geçirmek istiyorum biraz tatil yapmak için. Şu anda istersem geçebilirim COPE'u. Bu sene bilkent'ten bağımsız olarak TOEFL'a girip 104 aldım. (Bilkent 87 istiyor muafiyet için) İsteğe bağlı okuyabilir miyim, yani sınavı geçip ben yine de okumak istiyorum diyebilir miyim? Eğer cevap hayır ise; nasıl en üst kurda kalacak şekilde sınavda başarısız olabilirim? Yarım dönemde hazırlığı bitirmek istiyorum çünkü. Bir de hazırlığı yarım dönemde bitirmeyi başarırsam, ikinci dönem okula başlamak zorunda mıyım, yoksa bir sonraki dönemi beklemem gerekiyor mu? Ayrıca bu süreçte okula devam etmemem KYK ilk 100'den veya TÜBİTAK'tan alacağım temel bilim bursunu etkiler mi? Hangisinin cevabını biliyorsanız lütfen yazın, merak ediyorum bu konuyu. Eski bilkentlilerden cevap bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrari -- 7 Ağustos 2017; 3:34:6 >

• hocam bildiğim kadarıyla hazırlıklar 2 ssınav oluyor.başarılı olursan bölüme başarısızsan kur belirleme sınavına(en azından bazılarında öyle ama bilkenti bilen biri yazarsa daha iyi olur).

siz hazırlık yeterlilik sınavına girmezsiniz kura girersiniz en yüksekten başlarsınız eğer bilkente de öyleyse.
  • disintegratorsss D kullanıcısına yanıt
    benim en yüksekte olduğumu nasıl anlayacaklar sınava girmezsem?
  • cnrari kullanıcısına yanıt
    hayır hazırlık geçme sınavına girmiyceksiniz.kur belirlemeye girip seviyenize göre sınıfa giriceksiniz eğer öyleyse
  • disintegratorsss D kullanıcısına yanıt
    bir bilkentli açıklığa kavuşturur bu sorularımı umuyorum, sistemi anlayamadım çünkü.
    benim sistemi anlayamadıysanız uzun uzun anlatayım uykum yok nasıl olsa.

şimdi 2 tane sınav var.

1-hazırlık yeterlilik sınavı

mesela 100 üzerinden 80 olsun geçme notu

80 ve üzeri aldın bölümdesin

80 altı aldıysan---2. maddeye gidiyoruz

2-kur belirleme sınavı

bu sınava giriyorsun a1-a2 b1-b2 c1

bu sınıflardan birine giriyorsun.(tabi hazırlığı geçmek için atıyorum b2 gerekiyorsa c1 kuru olacağını sanmıyorum ama pekte bilgim yok)

siz ingilizcem iyi dediniz girdiniz girdiniz c1'e.Güz bitiminde verdiniz sınavı geçtiniz bölüme.

Bu kadar

Ama bilkent böyle midir bilemem.Benim dediğim bu.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    İTÜ HAZIRLIK HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölüm ve sıralama nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tofl da 104 almissin kardes harwardda bile hazirligi geciyorsun ne ugrasacan hazirlikla bence hayata 1 yil erken atlamak cok daha iyi olur

• anakonda31 kullanıcısına yanıt
    bilkent fizik - 3k mf2
  • Hocam toefl belgenizi ilk dönemin sonunda gösterip geçersiniz hazırlığı neden bu kadar çok soruya cevap arıyorsunuz anlayamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel sorum kalan dönemi boş geçebilir miyim? bir de kalan dönemi boş geçersem irregular olmak yerine burslar ile ilgili sıkıntı olur mu?
    h.o kar?im ben de bilkent fizikteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakonda31 -- 7 Ağustos 2017; 15:53:6 >
  • Ben yeni bilkentliyim ama araştırdığım kadarıyla ayarlamak gerekiyor. Odtüde hazırlık okumak isteyenler için ayrı bir kur belirleme sınavı varken bilkentte bu yok. İlk önce 200 soruluk bir test sınavı var. Bu sınavdan 130 üstü net yaparsan 2. Aşamaya girmeye hak kazanıyorsun.( 4 yanlış 1 doğru götürüyor)Bu aşama listening, reading, essay. Bu bölümlerden de başarılı olursan speaking aşamasına geçiyosun. Olamazsan upper ya da pre faculty başlıyorsun. Kayıt yaptırırken daha detaylı öğreniriz hocam. Benim bildiğim kadarıyla böyle.

• kardes mal mal is yapma, devam zorunlulugu var, sikilirsin, basla bolume.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim cevaplar için

@anakonda31 sana da hayırlı olsun hazırlık okuyacak mısın direk bölüme mi?

@funky-nd haklısın büyük ihtimalle. başlamak daha doğru olacak.
    Bilmiyorum istemeden atlayabilirim sınavı

first world problem valla bizimkisi de
    Elinde sınav soru ornegi linki felan var mi bro

yok malesef, kayıtta falan sorarız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.