< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bilkent ctis vs ytü endüstri

-
-
bilkent ctisliler ile çok dalga geçiliyomuş 2 senelik programcılık gibi diyorlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hocam ben de gördüm onu o yüzden tedirginim açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CTIS 2021 mezunuyum, boyle bir durum kesinlikle yok. Diyen her kimse sacmalamis, dort yil boyunca buna yakin hicbir durum yasamadim. Dalga gecilecek bir durum da yok? Nesi ile dalga gecilsin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomguy -- 22 Temmuz 2022; 1:45:30 > -
Hocama katılıyorum dalga geçilecek ne gibi bir durum söz konusu olabilir ya da dalga geçilse kime ne. Bölümü dileyen içeriğine ve isteklerine göre yazıyor. Bazen Bilgisayar müh bu bölümün yazılım ağırlıklarını kıskanıp şakasına laf attıkları oluyor sadece o kadar bu da iyi bir şey:)
-
yav tamam yıldız güzide okullarımızdan biridir severiz sayarız ama ytü endüstri bilkent ctisin yanında köy mektebinden hallice kalır. bilkentin sağladığı yabancı dil-network-yurt dışı bağlantının dengini ancak boğaziçi yer yer odtü falan karşılayabiliyor. ayrıca o programcı diye dalga geçilmesi olayını da ilk kez görüyorum, geçen yıl 22kdan almış bu yıl de 15-16kya çekecek okulu kim aşağılıyor ya, itü makineden elektrikten yüksek oluyor abi bu yıl sıralaması. iş olanakları da sonsuza yakın zaten.
konu dalga geçmekse biz odtü metalurjideki arkadaşla dalga geçiyoruz mesela, meteoroloji yav hava yarın nasıl yav diye. ama 5 yıl 10 yıl sonra o avrupada politekni alanında işe girecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevictorious -- 22 Temmuz 2022; 18:56:3 > -
metalurjiyle çok dalga geçiliyor hurdacı diyolardi bide
fakat bu arkadaşlar bölümle dalga geçilmesini kötü bir şey olarak görüyor sanırım
En Beğenilen Yanıtlar

CTIS 2021 mezunuyum, boyle bir durum kesinlikle yok. Diyen her kimse sacmalamis, dort yil boyunca buna yakin hicbir durum yasamadim. Dalga gecilecek bir durum da yok? Nesi ile dalga gecilsin? |
yav tamam yıldız güzide okullarımızdan biridir severiz sayarız ama ytü endüstri bilkent ctisin yanında köy mektebinden hallice kalır. bilkentin sağladığı yabancı dil-network-yurt dışı bağlantının dengini ancak boğaziçi yer yer odtü falan karşılayabiliyor. ayrıca o programcı diye dalga geçilmesi olayını da ilk kez görüyorum, geçen yıl 22kdan almış bu yıl de 15-16kya çekecek okulu kim aşağılıyor ya, itü makineden elektrikten yüksek oluyor abi bu yıl sıralaması. iş olanakları da sonsuza yakın zaten. konu dalga geçmekse biz odtü metalurjideki arkadaşla dalga geçiyoruz mesela, meteoroloji yav hava yarın nasıl yav diye. ama 5 yıl 10 yıl sonra o avrupada politekni alanında işe girecek. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X