|
makas koç-sabancıda daha da açık. özel okulların fiyat politikalarını gözden geçirmeleri için iyi oldu |
|

1 Mobil
|
makas koç-sabancıda daha da açık. özel okulların fiyat politikalarını gözden geçirmeleri için iyi oldu |
|
Başka başlık altında da yazmıştım, bence fiyat politikaları değişmeyecek, mühendislik barajı kalkacak veya 1 milyona çekilecek. Bunun başka çözümü yok, yoksa özeller batar. Arel gibi okullar 30/100 gibi kontenjan doldurmuş durumdalar |
|
|
Siralama yukseldikce ben projeyi takimin kalanina niye kitlemeyeyim ki bilinci gelme ihtimali de muhtemelen dogru orantili artiyor. Ben bolumden en yakin arkadasimla seniorda sen bana kitlersin ben sana kitlerim bu proje donmez diye ayri gruplara gittiydik Sonra ben benim grupta marta kadar projeyi sirketle de ariza yasayinca sololadim ora ayri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
haklısınız hocam tabela üniversitelerinin ekonomideki payını unutmamak lazım. bir sektör haline gelmiş vaziyette. alttaki tablo da zaten durumu gayet iyi açıklyor. fakat ben yine de bilkent yönetiminin en azından bazı bölümler için önlem alacağını düşünüyorum. ![]() |
|
Bu açıdan bakmamıştım, herkes ilk 200'dense gerçekten kime kitlense o 100'lük proje yapar herkes birbirine kitlemeye çalışır projeyi. Herkes adam gibi kendi görevini yapsa bu kadar zor mu? Kötü okullarda gerçi, isteseler de yapamayacak derecede kötü veya tembel oluyorlar. Herkesin lisans sonrası GPA gerektiren bir hedefi olsa bu iş daha kolay olacak oysa... Çok başarılı takım kurmanın şöyle bir dezavantajı da var; kimse çok yakın rakiplerini sırtında taşımak istemez. En azından 2.5 GPA adama desten A da aldırsam kendimi baltalamış olmuyorum |
|
"En azından 2.5 GPA adama desten A da aldırsam kendimi baltalamış olmuyorum" hocaya mail atma sebebim buydu zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E18D48907 -- 27 Ağustos 2025; 7:39:56 > |
|
|
Bi insana istemedigi bir seyi yaptırmak cok cok zor, seniorda sirkete siz gerizekalisiniz demek gibi bir motivasyonum olmasa ben de yatardim Ya o kadar da rekabetci bakmamak lazim bence, biz lablarda vs sahsi nefret yoksa soran herkese yardim ediyoduk, pozitif karma da onemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|