Şimdi Ara

BİLKENT CTIS KAZANANLAR KİMLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. CTIS (Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri) kazanan arkadaşlar kimler? Ben son sınıftayım tanışalım şimdiden. Sizlere yardımcı olmaya çalışayayım elimden geldiğince

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

Selam arkadaşlar. CTIS (Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri) kazanan arkadaşlar kimler? Ben son sınıftayım tanışalım şimdiden. Sizlere yardımcı olmaya çalışayayım elimden geldiğince

Bende varim adim gokhan bisey mrk ediyorum hangi programlama dillerini hangi derecede gordunuz ve ingilizcesi cok zor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdoktor636

İngilizceyi halledebilirsem bende varım :)

hazırlıktamısın :)

@Kendikitabım
    müfredat sürekli değişiyor. ben mezun olduktan sonra belki başka diller koyulabilir. tamamen sektöre göre. her sene Ctis ve sektörden gelen temsilciler oturup fikir birliğine varırlar. ne gibi dersler açılmalı diye.

CTIS'te okutulan derslerin Türkçe açıklamalarına linkten bakabilirsin :http://www.ctis.bilkent.edu.tr/CTISCourses_2010_Turkce.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 29 Nisan 2012; 0:24:57 >

• Merhabalar. Ben bölüm hakkinda yorumlarinizi almak istiyorum (şuanki durum,iş olanakları vs) ve IT ile benzer bir bölüm müdür aceba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolum burada populer oldu Evren Kucuk sayesinde :) Ben de tesekkur ederim en detayli bilgiyi forumdaki mesajlarindan ve adaybilkentten aldim. Sonuc olarak bu bolumu yaziyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Merhabalar. Ben bölüm hakkinda yorumlarinizi almak istiyorum (şuanki durum,iş olanakları vs) ve IT ile benzer bir bölüm müdür aceba?

@SyNeRGeNIX
    bölümü bilmeyen bazı firmaları ve debvleti saymazsak iş imkanları konusunda bir sıkıntımız yok.

CTIS'in eğitimi IT (Bilgi Teknolojileri) + IS (Bilgi Sistemleri) + SE (Yazılım Müh.) konuları ağırlıklıdır.

Tanıtım Sunumuna bakmanı tavsiye ederim.

@Charm
    rica ederim. bölümümüzün kıymeti bilinmiyor. gerek okulda gerek okul dışında elimden geldiğince tanıtmaya çalışıyorum. ben şans eseri geldim ama bazıları CTIS gibi bir bölümün varlığından bile haberdar değil.

Umarım kazanırsın :)

• @pcdoktor636
    Ciddiye alırsan 1 senede rahatlıkla geçersin bence.
    Evet YGS ile alıyor hala maalesef.

İngilizce'den korkmamak gerek bence. 2 arkadaşım Cisco ile mülakat için Hollanda'ya gidecekler. İngilizce'yi hallettikten sonra sadece Türkiye'de değil tüm dünyada iş kapıları açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ihtimaller arasında orada olmak var
  • 280 yaptım ygs den inş girerim aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.