Şimdi Ara

Biliyorum sıkıldınız ama bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs de en kötü 10k da olurum sonra 2-3k arasına çekerim diye düşünüyodum.Sınavda 345te yaptıklarımdan daha düşük net yaparak 35k oldum.Şimdi gerçekten mutlu olmam için benim 6k'ya(ha 6k olmadı 12oldu yine durumu kurtardıgıma sevınırım)girmem gerekiyor ve 78 obp ile.Elimden geldiğince çalıaıyorum ama sizin cevrenizde 30-40 arasından 5-10 arasına çekenler varmı çok mu ütopik hedefim? Ne olursa olsun çalısmaya devam edicemde varsa böyle birikeri görmek istiyorum.Simdiden teşekkürler

Az önce istanbul medeniyet ünivertesi tıp fak.(6k) baktım ygs si 36k imiş son girerinin. Acaba bunun okul birincisimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V10 -- 10 Nisan 2016; 20:03:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim hedef de biraz ütopik ya beklediğimden çok çok berbat yapmam nedeniyle 80k geldi ve 15-20k için elimden geldiğince çalışıyorum yığılmayı da hesaba katarsak umarım başarırız

• Aldreigh kullanıcısına yanıt
    Yıgılmanın bi numarası olaccagını sanmıyorum

• 20k dan 2k var doğru orantı kurarsak:

20k 2k
    35k 3,5k

Oluyor kardeşim. Hayırlı çalışmalar.

• Hocam benim 2 tane 19kdan 3 bine çeken arkadaşım var fakat bu sene durum farklı biraz. 40 Mat yapıp sınavda sene içinde 30 üstü türkçe yapamayan arkadaşım 35 türkçe yaparak rekor puanlarını tutturdu fakat ona rağmen 10k. Bu senenin 5 bini bence saf 5 bin. Çoğunun tıpçı olup FKB yi iyi yapacağını geçersek matta da öyle 40 altına düşenin fazla olacağını sanmıyorum. Ki arkadan da çekmek isteyen çok psikopat var. Ama 10-15k mantıklı hedef yapılabilir. 5K için çok fazla umutlanmamak lazım OBP de kötü etkiler.
  • Çok sagol hocam

• 3. Senesinde 35kdan 12kya çekip 14 düşen biliyorum. Var yani. Yorumlarını falan okumustum. Sağlam temelin var gibi. Ütopik değil. Inşallah yaparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Hele sınav kolay olursa obp çok kötü etkiler diye düşünüyorum

• İnşallah hocam çok teşekkürler benimde 3. Senem bu arada

• V10 V kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Ya siz dershanede ilk2 deydiniz demi. O arkadasta aynen siz gibiydi. Cocuk 3. Olmamıştı bide ygsden sonra cok zor toparladı. Olur ya inşallah sizinde. Çalışalım. Olur inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

20k dan 2k var doğru orantı kurarsak:

20k 2k
    35k 3,5k

Hayatimda gordugum en sacma polianasin sen

• Aynen öyle.Zor olacak ama olacak yoksa millet gerizekalı gözüyle bakıyor bana,psikolojisi zor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

quote:

20k 2k
    35k 3,5k

Hayatimda gordugum en sacma polianasin sen

Sagol be

• V10 V kullanıcısına yanıt
    O duyguyu bilirim:D olacak olacak yapan var.biride siz bu sene inşallah :)

• quote:

20k 2k
    35k 3,5k

1 işçi bir binayı 83400 saniyede yaparsa
    83400 işçi bir binayı 1 saniyedede yapar

Hadi eyv.

• Sen hiç konuşma kardeşim. Şikayet etmişsin sayende 4 gün ban yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D76B606B -- 10 Nisan 2016; 13:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Hocam benim 2 tane 19kdan 3 bine çeken arkadaşım var fakat bu sene durum farklı biraz. 40 Mat yapıp sınavda sene içinde 30 üstü türkçe yapamayan arkadaşım 35 türkçe yaparak rekor puanlarını tutturdu fakat ona rağmen 10k. Bu senenin 5 bini bence saf 5 bin. Çoğunun tıpçı olup FKB yi iyi yapacağını geçersek matta da öyle 40 altına düşenin fazla olacağını sanmıyorum. Ki arkadan da çekmek isteyen çok psikopat var. Ama 10-15k mantıklı hedef yapılabilir. 5K için çok fazla umutlanmamak lazım OBP de kötü etkiler.

Sınava bağlı. Bu kadar net konuşmak yanlış. Bence de sınavın zor olacağını kabul edersek ilk 10k da tıpçı-mühendis ayırt etmeden dökülen birsürü insan olacaktır.

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Rekt

• Hocam 10k ile 5k arası fark gerçekten bir değil.Kağıt üstünde 3-5 soru tabi bir şey demiyorum ona.Ki 10k yapıp da tüm sene 470 puanların üstünde gezmiş tanıdığım da çok orası ayrı. O nedenle 10-15k mantıklı hedef olabilir arkadaşın seviyesine göre fakat 5k zor dedim zaten. %50 si FKB 20, Mat-Geo toplamda 50-60 yapacak olursa tabi ki dökülen çok olmuş olur fakat bu 5kda o potansiyel yok. Mesela benim bir arkadaşımın okulunda sanırım İskenderunda bir fen lisesi, 50 kişinin 20'si ilk5k da ve boş adam yok içlerinde. Benim kendi 1k hedefleyen arkadaşım ancak 4.5k yapabildi geçen senelerden farklı biraz durum çok değişik bir seviye de var sınavın kolay olması ile birlikte.Çalışkan kısım çok çalışkan ve maalesef temizinden 5-10k adam var LYS de çok iyi yapacak, geri kalan kesim gerçekten çok ortalama.Orta-iyi arası çok adam yok. Yani benim kişisel görüşüm en azından 5-7k daki çoğunluğun 70 mat-25 fkb puan seviyesinde yapabileceği yönünde tabi ki zorluğa göre değişir fakat durum bu. İstisnalar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 10 Nisan 2016; 14:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Hocam 10k ile 5k arası fark gerçekten bir değil.Kağıt üstünde 3-5 soru tabi bir şey demiyorum ona.Ki 10k yapıp da tüm sene 470 puanların üstünde gezmiş tanıdığım da çok orası ayrı. O nedenle 10-15k mantıklı hedef olabilir arkadaşın seviyesine göre fakat 5k zor dedim zaten. %50 si FKB 20, Mat-Geo toplamda 50-60 yapacak olursa tabi ki dökülen çok olmuş olur fakat bu 5kda o potansiyel yok. Mesela benim bir arkadaşımın okulunda sanırım İskenderunda bir fen lisesi, 50 kişinin 20'si ilk5k da ve boş adam yok içlerinde. Benim kendi 1k hedefleyen arkadaşım ancak 4.5k yapabildi geçen senelerden farklı biraz durum çok değişik bir seviye de var sınavın kolay olması ile birlikte.Çalışkan kısım çok çalışkan ve maalesef temizinden 5-10k adam var LYS de çok iyi yapacak, geri kalan kesim gerçekten çok ortalama.Orta-iyi arası çok adam yok. Yani benim kişisel görüşüm en azından 5-7k daki çoğunluğun 70 mat-25 fkb puan seviyesinde yapabileceği yönünde tabi ki zorluğa göre değişir fakat durum bu. İstisnalar vardır.

Hocam sizin çevreniz gerçekten hakedenlerle dolu olunca gerçek durumu tam algılayamamışsınız bence. Çünkü bu sene şansa bala ilk 10k ya giren adam sayısı çok çok fazla benim arkadaşlarım çoğu. Sadece sizin çevrenize gerçekten hakedenler denk gelmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.