Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Steins;Gate olmasın ?

Budur, çok teşekkür ederim
  • Arkadaslar merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var çocukken izlediğim cizgifilm vardı filmde kristal ile enerjileri sağlayan robotlar ve onları kontrol eden insanlar vardı insanlar yanlış hatırlamıyorsam farklı bir gezegene gitmişlerdi mekikleriyle bir robotlara dondurulmuş uzaylı uzaylılardan ruh gibi bir sey aktarılıyordu bu kadar hatırlıyorum acaba bu filmi bilen varmı teşekkürler
  • Eskiden 97-98-99 yılları olabilir bu yıllarda TRT 1 de böyle melekli,aletleri gelince şekil değiştiren 3 tane kız dı galıba bır tanesı sarıydı bıraz saftı ama güşlüydü boyle bır anıme vardı.onu hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

Eskiden 97-98-99 yılları olabilir bu yıllarda TRT 1 de böyle melekli,aletleri gelince şekil değiştiren 3 tane kız dı galıba bır tanesı sarıydı bıraz saftı ama güşlüydü boyle bır anıme vardı.onu hatırlayan var mı?

Aklıma Ay Savaşçısı geldi. Gerçi isminden de emin değilim ama belki odur, bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

Eskiden 97-98-99 yılları olabilir bu yıllarda TRT 1 de böyle melekli,aletleri gelince şekil değiştiren 3 tane kız dı galıba bır tanesı sarıydı bıraz saftı ama güşlüydü boyle bır anıme vardı.onu hatırlayan var mı?

Aklıma Ay Savaşçısı geldi. Gerçi isminden de emin değilim ama belki odur, bir bakın.

galiba o olabilir bakacagım.çok teşekkürler.
  • Ya arkadaşlar benim televizyonda izlediğim bi anime vardı küçük kızlar vardı asalarıyla büyü yapıyorlar peri gibi bişeye dönüşüyorlardı asaların içinde böyle topumsu şeyler vardı 10 11 sene kadar önce olması lazım tam olarak hatırlamıyorum ama bi sahnede karnaval gibi biyerde dönüşüp kötülerle savaştıklarını hatırlıyorum çıldırıcam lütfen yardımcı olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: violetteal

Ya arkadaşlar benim televizyonda izlediğim bi anime vardı küçük kızlar vardı asalarıyla büyü yapıyorlar peri gibi bişeye dönüşüyorlardı asaların içinde böyle topumsu şeyler vardı 10 11 sene kadar önce olması lazım tam olarak hatırlamıyorum ama bi sahnede karnaval gibi biyerde dönüşüp kötülerle savaştıklarını hatırlıyorum çıldırıcam lütfen yardımcı olun :)

Biraz garip olacak ama o da Ay Savaşçısı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni anime izlemeye başladım fakat küçüklükten hatırladım televizyonda izledigim çok hoşuma giden bi anime vardı olayı anlatıyorum

Bi kötü karakter ve bir başrol var başrolün kılıcı çok keskin ve filme göre en iyi kılıç bu başrolün
    hocasının elinde fakat bu kılıç keskin olmasının yanında uzayabiliyo daha dogrusu bir ip gibi
    tam hatırlamıyorum. Finalde bu kötü karakter ve başrol kapışıyo bu kapışma 2 bölüm sürmüştür herhalde en sonunda başrol kötü karakteri yeniyo.

Aklımda kalanlar bunlar.
  • bi ara kanal d'de izlemiştim oyuncak arabaların parçalarını falan toplayıp yarıştırıyorlardı beyblade gibi düşünün bilgiç gibi analiz falan yapıyorlardı. bilen var mıdır acaba adını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afat1

bi ara kanal d'de izlemiştim oyuncak arabaların parçalarını falan toplayıp yarıştırıyorlardı beyblade gibi düşünün bilgiç gibi analiz falan yapıyorlardı. bilen var mıdır acaba adını?

Bakusou Kyoudai Let's & Go
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

bi ara kanal d'de izlemiştim oyuncak arabaların parçalarını falan toplayıp yarıştırıyorlardı beyblade gibi düşünün bilgiç gibi analiz falan yapıyorlardı. bilen var mıdır acaba adını?

Bakusou Kyoudai Let's & Go

Aynen. Teşekkür ettim.

edit:Türkçe altyazı ve ya dublaj bulamadım. Bu konuda bi fikriniz var mı? Başka isimle mi yayınlandı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afat1 -- 25 Ağustos 2013; 23:10:38 >
  • Türkçe dublaj için mantıken birisinin o serinin yayınlanacağı en az 1 hafta önceden haber alması, tv kartından kayıt almak için her hafta o saat PC başında olması yada TV'ye bağlı harici recorder'i o zaman aralığını kaydı almak için ayarlaması lazım. Ki bahsettiğin seri internetten rip indirip Türkçe altyazı yapmak için bile fazlasıyla basit bir seriydi hatırladığım kadarı ile.
  • quote:

Türkçe dublaj için mantıken birisinin o serinin yayınlanacağı en az 1 hafta önceden haber alması, tv kartından kayıt almak için her hafta o saat PC başında olması yada TV'ye bağlı harici recorder'i o zaman aralığını kaydı almak için ayarlaması lazım. Ki bahsettiğin seri internetten rip indirip Türkçe altyazı yapmak için bile fazlasıyla basit bir seriydi hatırladığım kadarı ile.

Beyblade'in türkçe dublajlı bölümleri içinde bunları yaptılarsa helal olsun o azimli arkadaşlara. Olaydı iyiydi. Neyse teşekkür ettim.
  • quote:

quote:

Türkçe dublaj için mantıken birisinin o serinin yayınlanacağı en az 1 hafta önceden haber alması, tv kartından kayıt almak için her hafta o saat PC başında olması yada TV'ye bağlı harici recorder'i o zaman aralığını kaydı almak için ayarlaması lazım. Ki bahsettiğin seri internetten rip indirip Türkçe altyazı yapmak için bile fazlasıyla basit bir seriydi hatırladığım kadarı ile.

Beyblade'in türkçe dublajlı bölümleri içinde bunları yaptılarsa helal olsun o azimli arkadaşlara. Olaydı iyiydi. Neyse teşekkür ettim.

Beyblade TVde yayınlanmasının yanısıra piyasaya VCD ve DVD olarak sürülmüştü. Nete dublajlı olarak düşmesinin sebebi bu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu eski zamanlarda pokemon,dragon ball zamanlarında bir çizgifilm yada anime vardı emin olamadığım,hayvanlar vardı robota dönüşüyordu.Kötü ve iyi robotlar vardı,gezegen gibi bir yerde dövüşüyorlardı.2-3 tanede insan vardı.Hatta robotların biri çita idi,iyi taraftaydı,kötü tarafta ise bir karadul vardı.Böyle bir animeyi hatırlayan var mı ?.

• Buldum ya baştaki soul eater opening 2 imiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminteoman -- 2 Eylül 2013; 22:29:18 >

• İlk Aklıma gelen Zoids:Chaotic Century ama TRde yayınladıngına dair pek birşey hatırlamıyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

İlk Aklıma gelen Zoids:Chaotic Century ama TRde yayınladıngına dair pek birşey hatırlamıyorm.

Dediğin anime değildi,benim dediğim şöyle,ya hayvanlar robota yada robotlar hayvana dönüşüyordu,iyi tarafta normal bir çita vardı,karşı tarafta karadul vardı,gerçek formları neydi hatırlamıyorum,ya hayvandan robota,yada robottan hayvana dönüşüyorlardı.Daha da bir sürü hayvan vardı.Bunları izleyen bir grup insan vardı.Sanırsam d çocukta yayınlanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Bu eski zamanlarda pokemon,dragon ball zamanlarında bir çizgifilm yada anime vardı emin olamadığım,hayvanlar vardı robota dönüşüyordu.Kötü ve iyi robotlar vardı,gezegen gibi bir yerde dövüşüyorlardı.2-3 tanede insan vardı.Hatta robotların biri çita idi,iyi taraftaydı,kötü tarafta ise bir karadul vardı.Böyle bir animeyi hatırlayan var mı ?.

Transformers: Beast Force olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.