6

Çavuş
14 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar

Arkadaşlar bilgisayarda sürekli cpu kullanımı %100 lerde ve basit işlemler de dahi kasıyor ve bu durum birden ortaya çıktı. Ayrıca görev yöneticisine baktım bellek kullanımı normal ve çalışan işlemder de bir anormallık yok. Çözüm ve sebebi bilen varmı ?
Merhaba Raspberry pi konusunda henüz çok yeniyim. Eski Bir monitor ile bir office programları kullanabileceğim bilgisayar yapma fikrim var. Fazla teknik değil sorun şu hangi pi modeli seçmem gerekir bilemiyorum. Pi zero veya Pi A+ modelleri için bir sorum var bu iki modelle herhangi ek parça kullanmadan doğrudan wifi veya kablo ile internet bağlanabilir mi ve Raspberry modelleri içinde ek bir parça olmadan internet bağlanmanın imkansız olduğu modeller hangileridir? (fiyat özellikler artıkça artıyor benim internet bağlantısına ihtiyacım yok.) Teşekkürler...
Selamun aleykum 6.siniflara fen dersi icin yaprak test yada soru bankasi tarzi veya bosluk doldurma mantiginda bir kitap bakiyorum konulari kavratip yorum yapmaya sevk ettirecek cinsden acaba bildiginiz bir kaynak varmi onerilere acigim
İTU hazırlık sınavına için kendi cıkartıgı bir kitap varmış acaba o kitabı il dışından temin edebilirmiyim
Arkadaslar merhaba ben itu inşaatı kazandım ozel yurt arıyorum okul maslak ta yurt buldum bir tane kagıthane Google maps de 9km yazıyor Trabzon da 20km uzağa gider gelirdim hergun 40 dk sürerdi iki dolmus bu mesafe istanbulda cok mudur bir tane de fatih var oda 16 km yardımcı olacak arkadaşlara simdiden teşekkürler arkadaşlar sizden gelecek başka yurt önerilerine acıgım
Arkadaşlar itu ins muh kazandım maslakta ayazaga kampusundeymis istanbulu bilen arkadaşlar yurt ve semt tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar eminim ayazaga kampsunu kazanan ve il dışından gelenlere ulaşımı kolay ozel ve devlet yurdu tavsiyesi verebilecekler vardır teşekkürler Google maps baktım eyub fatih yakın gibi gözüküyor 20km bir yurt buldum ama 3 saate gidemezsin diyorlar dogrumudur teşekkürler....
Arkadaşlar tercih surecinde açtığım baslıklara yanıt yazan yazmayan butun arkadaşlara teşekkürler sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalır bu siteden faydalandım genelde isim düştükçe uğrarım foruma ama dikkatli bir sekilde incelendiğinde faydalı olacak bir çok nokta var sitede... iyi ramazanlar
arkadaşlar inşaat muhendisligi hangisini tavsiye edersiniz
arkadaşlar işletme ozelde iktisat kamuda diyorlar dogrumudur yorumlarınızı bekliyorum
Arkadşlar uni brıktım yeniden hazırlandım bir suredir forum araştırma yapıyorum sayısalcı olduğum için muh hakkında az cok bilgim var ama tm de sıfırım tm de uc puan turunde de 3500 deyim sayısalım 8000 tm de ozgur olabileceğim kendi isimide kurabileceğim bir bolum istiyorum hukuk bana gelmez tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.496 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.