Şimdi Ara

Bilinçliler gelebilir mi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Mezunum. Planlı olarak gidiyordum. Lakin 2 3 gundur lys cokca canımı sıkıyor. Biyolojide sorunum kesinlikle yok zaten ygs lys ayrımı yok biyolojide ama ozellikle kimya ve matematikte nasıl ilerleyecegim konusunda cok kararsızım:( dershaneye gore gitmek cok aptalca olacak cunku cok yavas. Turev integralden mi baslasam yoksa polinomlardan mı alsam bilmiyorum. Ya da organik kimyayı nasıl planlayacagımı. Lutfen planını oturtan mezunlar ya da gecen sene yasadıklarımı yasayanlar bırkac yorumda bulunabılır mı? İyi calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyyy!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk konuları hatırlıyorsan atla türev integrale hatırlamıyorsan başla en baştan hızına göre ilerlersin işte. Organikte de baştan başla hızına göre ilerlersin. Bunlar fazla büyütülecek şeyler değil sadece oturup çalışıyorsun.
  • Benim de aklım çok karışık. Yardımcı olun lütfen. Aklımdaki plan şöyle; YGS kimya hiç çalışmayacağım, son 1 ay bakarım çünkü inanılmaz kolay. Onun yerine LYS kimya çalışırım. Fizik dershaneye göre. LYS mat türev, integral, trigonometri ve karmaşık sayıları ygs ye girmeden halledicem. Organik kimya çok karışık onu ygs den sonraya bırakcam. Tavsiyelerinizi ben de bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.