Şimdi Ara

BİLİN BAKALIM KİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazıda bir nevi bulmaca çözmeniz amaçlanmaktadır. Hani gazetelerin ek olarak verdikleri koca sayfa çengel bulmacayı çözerken ara ara belli kutucuklarda şifreyi oluşturan harfler vardır ve siz bulmacayı çözdükçe bu harflerden oluşan atasözünü veya bir ismi bulursunuz. Bu da öyle olacak. Bizim ülkemizde bir partinin başında olan bir kişi var. Bu kişi hakkında benim bazı fikirlerim var. Fikirlerimin muhatabı parti değil başındaki şahıstır. Ben isim vermeyip yalnızca fikir beyan edeceğim siz de sonunda fikirlerimin kime karşılık geldiğini tahmin edeceksiniz. Sonuç olarak siz bu özelliklere kimi layık görüyorsanız o kişi olacak yazının konusu.

Bu kişi; sürekli çatlak ses tonuyla bağırmakta, birilerine fırça atmakta dinleyenlere çok sinirlenmiş de sövüyormuş intibaı vererek konuşmaktadır.

Sürekli çok hararetli konuşmakta kendisini dinlemeye çalışanlar fazla hararetin etkisiyle uyuyakalabilmektedir.

Kendisini dinlemeye çalışanlar, “Yıkıl deyyus karşımdan sen de bilmem nesin, seni de asmak lazım!” ithamıyla karşılaşmak korkusu yaşamaktadır.

Kendisine sürekli, doğrudur sayın genel başkanım, demeyen herkes kötü, şerefsiz, namussuz ile başlayan sıfatlara layıktır, kimin iyi olduğuna da kendileri karar vermektedir. Zira ülkenin insanlarını iyi veya kötü olarak ayırma ve bunu halka duyurma mercii kendileridir.

Bu kişinin herkese fırça atma hakkını nereden aldığı, her konuda en doğru düşünenin kendisi olduğuna nasıl karar verdiği bilinmemektedir.

Milleti onun altına arabalar, hizmetine trilyonlar, rahat rahat bağırıp çağırması için kürsüler vermiştir. Fakat onun milletine ne verdiği bilinmemektedir. Kimse somut bir örnek gösterememektedir.

Kendisine göre yapılması doğru meselelerde “Yap ulan tutan mı var?” şeklinde destek vermekte fakat bu iltifatın yapmaya niyetli olanları vazgeçirdiğini fark edememektedir.

Bu kişi “asmayana” onursuz gözüyle bakmakta, ona vatan haini yaftasını yapıştırmakta fakat “ilk asmayanın” da kendisinden sonra asılmamasını sağlayanın da kendisi olduğunu hatırlayamamaktadır.

Bu kişi onlarca yıllık iyi bir mirasa bekçi bırakılmıştır fakat bugün ortada miras görünmemektedir.

Herkes satılarak değişmiştir o halde niçin kendisi 20-30 yıl önceki parti çizgisinin tersine hareket etmektedir, bilinmemektedir.

Bu kişi yapacak başka hiçbir şeyi olmadığı için ölene kadar parti başkanı olarak kalmayı istemektedir.

Bu kişi başbakan yardımcısı olunca hiç sesi çıkmamakta, başbakanı varken konuşmayı terbiyesizlik saymaktadır.

Bu kişinin değil gülmek, tebessüm ettiği görülmemiştir.

Bilin bakalım kim?

Okuyucu, sakın beni suçlama! Kim olduğunu sen söyledin, belki de ağzından kaçırıverdin.
    O halde kötü olan sensin, ben hala iyiyim!

ADEM ADEMOĞLU
    DİĞER YAZILARI:
    http://www.gonullumuhabir.com/editorler.asp?UID=9

• RTE
  • Dev.....Bah.... yazıyı yazan adam akp destekçisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 15 Ağustos 2009; 23:12:56 >
  • siyasetle pek işim olmaz ama adamın adı devlet bahçeliydi sanırım (çatlak ses dedi ordan eldi aklıma adam bağıra bağıra konuşuyor bir de süper mantıklı şeyler söylüyormuş gibi (( 2009 yılı at aradaki 0 ları 1 ile 9 topla bunları 11, 20 0 ile 9 u at 09 2 ile 0 ı at topla bakayım hepsini işte sana 40 bu yıl bizim yılımızzzzzzzzzzz)) konuşuyor)

bu arada siyasetle hiç ilgim yok hiç bir tarafı desteklemiyorum ne mhp ne akp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Ne Derse Desin Apple
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.