Şimdi Ara

Bilimkurgu--Mecha anime tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heroic AGE'i izledim gerçekten müthiş bir anime. Starcraft tarzı yaratıklar ve büyük savaşlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@birolayd
    Transformers'in anime serilerini izleyebilirsin (Amerikan Transformers'larına göre daha güzel)

edit:

Az önce aklıma geldi de, GaoGaiGar gibi BRAVE SAGA serilerinde dediğine benzer dönüşebilen robotlar var (yapay zekalı)

Nasıl japonlar mı yapmış ?? Hiç duymamıştım Anime Transformers'ı. Karakterler falan aynı mı

• Anime Transformers'ları Amerikan yapımı ilk Transformers serisinden birkaç yıl sonra farklı çizimler ve konularla yapılan seriler. İlk seri Japonya'da Japonca dublajla gösterilmişti ama sonraki seriler Amerikan versiyonu ile canon değil. Gerçi yine bir Autobot - Decepticon savaşı vesaire var ama Amerika versiyonundan yine de farklı ve daha iyi sayılır.

------------------------------

Şu sıralar bir arkadaşım Armored Trooper Votoms'u çeviriyor. Konu olarak gerçekten çok çok iyi Mecha arıyorsanız öneririmç.

Orijinalden alıntı: RfLex.

Arkadaşlar biri bana bu gundamı özel mesajla anlatabilirmi nedir ne degildir olarak az sppolierle ?

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewforum.php?f=8&sid=45cba9ac8856cbe0fa02a519871e93e8

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.