Şimdi Ara

Bilimkurgu--Mecha anime tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 8thsin
    Konusu pek benzemese de o resim fena halde neon genesis evangelionun çakması gibi duruyor

What is the çakma ? Evet o resim öyle biraz da , dönüşümler filan çok farklı , istesemde anlatamam ama alaaksı yok eva ile . Ben bu türde epey bir anime izledim hani hepsi birbirine benziyor bazen hepsi birbirinden bir şeyler anımsatıyor ama bu tarzın yenileri arasında heroic age in çok ayrı bir özgünlüğü var bana çok farklı bir tat verdi ne bileyim işte güzel elinizin altına geçerse izleyin sıkılmazsınız .

Moe Fan Club
  • Gundam larıda unutmayalım.Hatta gundam 00 çok beyendiğim bir anime şu sıralar.Eminim sende beğeneceksin.Üstelik tr alt yazısıda çıkıyor.Tek sorun seri daha tamamlanmadı devem ediyor.Çok yeni bir seri.Samurai 7 yide tavsiye ederim.Oda hem felsefi hemde bilim kurgudur.Cowboy bebop var.Nasıl unutulur bu :D tamam belki mecha yok ama acaip bir bilim kurgudur.Birçokları gibi sende seviceksin eminim.HErkes gibi bende yine Evangelion diyecem,bakuretsu tenshin var.araştırılırsa baya çıkar daha.

• ARkadaşlar Ghost in The Shell 'in serisi ve filmlerinin hikayesel olarak sırasını yazabilir misiniz ?

• Robotlu uzaylı birşeyler arıyorsan kesinlikle "Gundam 00"a bir göz at derim. Artık Gundam serisi High Def hazırlanıyor yani kalitesi de iyi. En son 15. bölüme kadar bakabildim ama güzel.

Bilimkurgu--Mecha anime tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetArmA -- 24 Ocak 2008; 23:53:00 >

Gundam serileri kendi içinde evrenlere ayrılıyorlar ve bu evrenler birbirlerini etkilemiyorlar. Bunu bilirseniz kazanız karışmayacaktır. Gundam SEED serisini neredeyse herkes duyduğu için ondan ziyade anlatım yönünden "ciddi" ve "dramatik evren kurma yönünden başarılı" Gundam serilerinden örnekler vereceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=WF7HqI4CYQQ

3+3 bölümlük bu seri görüp görebileceğiniz en güzel CGI sekanslarını içeriyor. UC evreninin olay akışının en başını oluşturmakta. Konusunu ve devam serileriyle bağlantılarınıhttp://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1039 öğrenebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=n8BOAxfKAHA

Yan evrenlerden en yenisi olan Gundam 00'ın bu aralar altyazısını hazırlıyorum. Bu hafta 20. bölümü çıkan serinin en son 11 bölümünü çevirip internete yollamıştım. Edinmek/indirmek isteyen arkadaşlar olursa mesaj atarlarsa yardımcı olurum. Özellikle 15. bölümden itibaren seri müthiş bir konu derinliği kazandı diyebilirim. (Full Metal Alchemist'in yönetmeni ve Hellsing'in senaristi tarafından yapılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Şubat 2008; 16:00:47 >

• baya bir boş vakit lazım anlaşılan

• şiddetle EVANGELION u tavsiye ederim

"Neon Genesis Evangelion" 26 bölümlük dizi versyonu

ama sonu o kadar paronoyakça bitiyoki insanların hayal gücüne bırakıyo

ama herkez sonunda ne olduğunu merak ediyo ve ALTERNATİF son olarak "End of Evangelion" yayımlanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dergul

size robotech'ten bir video daha:

http://youtube.com/watch?v=fq4DQteF-JM

yanlış var düzeltelim.

konu Anime ama RoboTech bir Anime değildir, Chuu Jikuu Macross (Super Dimensional Fortress Macross) un Amerikan uyarlamasıdır

Orjinalden alıntı: Erreguay

şiddetle EVANGELION u tavsiye ederim

"Neon Genesis Evangelion" 26 bölümlük dizi versyonu

ama sonu o kadar paronoyakça bitiyoki insanların hayal gücüne bırakıyo

ama herkez sonunda ne olduğunu merak ediyo ve ALTERNATİF son olarak "End of Evangelion" yayımlanıyo

End of Evangelion TV serisinin alternatif finali değil devamı. Ha şöyle, End of Evangelion'da 2 ayrı final var ama izlemeyen arkadaşlara spoiler var, girmiyorum.

sinir,stres,şehir hayatından uzak bir yerde kısmetse

• Toward the Terra ve Code Geass izlemediysen onları da izle. Gerçi biraz felsefi gelebilir bazı yerleri ama ikisi de çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 28 Şubat 2008; 22:23:45 >

Umarım dönüşümler gerçekçidir.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 25 Mart 2010; 21:27:20 >

• @Birolayd
    Viper's Creed'i izlersen beklediğini verecektir.
  • Mecha'ya birtürlü ısınamadım ben.

Cyberpunk bana daha yakın geliyo Bilim Kurgu olarak en sevdiğim tür.

O yüzden güzel bir cyberpunk anime tavsiyesi bekliyorum.
  • @qruel
    Ergo Proxy, Serial Experiments Lain, Texhnolyze, Ghost in the Shell, Bubblegum Crisis serileri beklediğini verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Transformers gibi araçlara dönüşen robotlu anime önerisi bekliyorum, tabii böyle animeler varsa..

Umarım dönüşümler gerçekçidir.. Teşekkürler..

Viper de yapay zeka yok galiba.
    Peki Yapay zekaya sahip robotların olanından varmı.. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@qruel
    Ergo Proxy, Serial Experiments Lain, Texhnolyze, Ghost in the Shell, Bubblegum Crisis serileri beklediğini verecektir.

Ergo- Check
    Texnolyze- Check
    GIG- Check

Lain-İniyor

Bubblegum'a bakıyorum şimdi.
  • @birolayd
    Transformers'in anime serilerini izleyebilirsin (Amerikan Transformers'larına göre daha güzel)

edit:

Az önce aklıma geldi de, GaoGaiGar gibi BRAVE SAGA serilerinde dediğine benzer dönüşebilen robotlar var (yapay zekalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 26 Mart 2010; 9:44:31 >
  • Tür: Mecha, Macera, Drama, Aksiyon, Doğaüst Güçler

Code Geass: Lelouch of the Rebellion ve Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 26 Mart 2010; 8:30:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.