Şimdi Ara

BİLİM-TEKNOLOJİ-İLETİŞİM BAKANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir siyasi parti böyle bir bakanlık kurmayı vaad etse ve kursa ne olur.Yani neler değişir.Bunun için oy verilir mi?

• Bence güzel olur ne değişeceği bilinmez ama bilime ve teknolojiye ayrılan para ve önem artar yani mali olarak destek artar dolayısıyla türkiyede bilim adamlarına daha rahat çalışma olanağı sağlanabilir
  • Bu benim hayalimdi diyebilirim.Çünkü ülkelerin gelişmişliği artık ar-ge ye ayrılan milli gelirle ölçülür hale geldi ve bu bakanlık bunu çok rahat sağlayabilir.Bilim adamları ve meclis arasında bağ oluşturur.Acaba hiçbir partinin aklına gelmiş midir?
  • Bence gelmiştir ama halka bu bakanlık konusunda direkt olarak somut bi katkı sağlayamaması nedeniyle açmayı düşünmemişlerdir çünkü halkımızın diğer sorunları daha önemli mesela sağlık, eğitim vb sosyal hizmetler....
  • Açıklamama lüksleri olmaması lazım.Çünkü bunu açıklasalar gençlerin oylarını alabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECH-TR

Açıklamama lüksleri olmaması lazım.Çünkü bunu açıklasalar gençlerin oylarını alabilirler.

Doğru gençlerin oylarını böyleleikle alabilirsin fakat %40 lık yaşlı ve orta yaşlı kesim bu bakanlığın ciddiliğini algılayamayıp oyunu esirgeyebilirler bence

Ama ben olsam verirdim güzel bii düşünce çünkü
  • Partilerin beyannamelerimi baktım şimdi buldum bir partide var ama söylemeyeyim.İlginçtir ki hükümetinkinde yok.Ama bilim ve teknolojiye yer ayırmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran teknoloji sitesi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koskoca türk telekom var (!) yavaş olsun iletişim bakanlığı keserse kotalı internetini görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Koskoca türk telekom var (!) yavaş olsun iletişim bakanlığı keserse kotalı internetini görürsün

koptum dostum ya harikasın

Bilim - Teknoloji vs. Türkiye birbirine çok uzak kavramlar ..

Ne zaman ki başımıza Atatürk'ün başarıya giden yol ilim ve fenden geçer lafını gerçekten benimsemiş,özümsemiş biri gelir ve bu ülkede birşeylerin daha iyiye gitmesi için bilimin ve teknolojinin ihtiyacı olduğunu görür işte o zaman rahatça gözlerimi kapayabilirim

• Konuyu açan hocam, az değilsin sende haaaa biliyon mhpnin bunu vaadettiğini, nabız yokluyon
  • İyi fikir bende desteklerim bunu hangi parti vaad ediyorsa oyum o partiyedir özelliklede bu bakanlık sayesinde uzaya Türk bayrağı çıkarıcaksak kesinlikle o partiyi desteklerim.
  • insanların barınma, yemek yeme, giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamama sorunları çözüldü mü ki sıra iletişime geldi
  • Peki senin fikrin nedir sence bir iktidar başa gelip açlık sorunu ile sonrada başka bir iktidar başa gelip ekonomi sorunu ile sonrada başka bir iktidar başa gelip terör sorunu ile daha sonrada başka bir iktidar başa gelip bilim sorunlarıylamı uğraşmalı?
    Ne saçma fikir bu dimi bence bir iktidarın bunların hepsini bir arada yapması mümkündür.
    Ne yani uzaya çıkmak için 24 yıl beklemekmi lazım?
  • Aslında bunu vaad etmeleri bile utanç verici ..Bundan sonra kim gelir başımıza mutlaka yapılması gerekenlerden biriside budur _!!
  • Arkadaşlar konu böyle bir bakanlık açılsa nasıl olur.Bazıları bir tk sorun bumu diyor evet bu olabilri.Düşünün bu bakanlık sayesinde organik tarımımızı çok güzel geliştirebiliriz.Buğdayı nasıl yetiştireceğimiz nasıl daha verim alabileceğimizi öğreneriz dolayısıyla ekmek ucuzlar.
  • Bence bunu gerçekleştirecek parti ne olursa meclise girdiğinde bu öneriyi sunmalı ve bu bakanda başbakanın yardımcısı olmalı.
  • Ben benim gibi genç arkadaşların böyle şeylere önem vereceğini sanarak bu konuyu açmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.