Şimdi Ara

Bilim kurgudan nefret eden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Bilim kurgudan nefret eden var mı?

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2012)
Giriş
  • Beyler konu ile ilgisi yok fakat Black Ops 2 ile ilgili yorumlarda genellikle hep aynı yorumu gördüm ne biliyim Bilim kurgu black opsa göre değil gibi cevaplar(Herneyse :) )

Düşündüm sanırsam siz Bilim kurgudan nefret ediyorsunuz benim merak ettiğim nesini sevmiyorsunuz????(Sadece o yorumları yazan kişilere demiyorum.)

• Bilim kurgu filimlerini severim fakat oyunları pek çekici gelmiyor açıkçası. Ama bence bu sefer değişik birşey yapılabilir bir denemek lazım
  • Bilim kurgunun ne filmini severim ve oyunlarını.

BK filmerinde dandik bir konuyu 1-2 efektle yedirmeye çalışıyorlar.
    Eski BK filmlerindeyse dandik bir konuyu yedirmeye çalışıyorlar.
  • Candır, canandır. He bide can kurtarandır.
  • zerre hoslanmam bkdn. bna kalirsa gelicekte olucak seyleri bilin altimiza sokarak bu fikre alıstirmaya calisiyorlar. illuminati terk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frambuazlı Cheesecake -- 3 Mayıs 2012; 15:54:11 >
  • Ben de hiç sevmiyorum. Yani şimdi bir izdivaç, fatmagülün suçu, adını feriha koydum varken star wars, blade runner ya da ne biliyim tron izlenir mi? Cahillik işte.

Hayır donanım haberdesiniz, bir kere bile mi mağaradan çıkmadınız? (Gerçekten sevmiyenlere demiyorum. Aptal aptal yorum atanlara bu dediklerim.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.