Şimdi Ara

Bilim Kurgu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Guy Pearce-Zaman tüneli.İzlemeye değer bence.Şahsen çok beğenmiştim.Ben seçicem diyorsanda alttan seçebilirsin.
    http://www.imdb.com/search/title?genres=sci_fi&title_type=feature&sort=moviemeter,asc
  • gattaca
    in time
    simone
    the island
    the invasion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inception
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76338849/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_76357641/tm.htm

bu 2 konudaki bilim kurgu türlerine bakıp istediğin filmi izleyebilirsin
  • Yukarıda ki filmlere ek olarak yazdım ve daha pek çoğu...

Star Wars
    Alien Serisi
    The Chronicles of Riddick
    TRON: Legacy
    Twelve Monkeys
    Children of Men
    Prometheus
    The Matrix
    The Road
    Moon
    Skyline
    Oblivion
    The Host
    Star Trek Into Darkness
    Total Recall (2012)
    V for Vendetta
    Artificial Intelligence: AI
    The Mist

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 14 Haziran 2013; 15:54:37 >
  • The Road bilim kurguya mı giriyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Medeniyet son buluyor, güçlü olanlar zayıfları öldürüyor, orman kanunları işliyor.

Children of Men ne kadar bilimkurgu ise The Road da o kadar bilimkurgudur yani bana göre evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 14 Haziran 2013; 23:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Medeniyet son buluyor, güçlü olanlar zayıfları öldürüyor, orman kanunları işliyor.

Children of Men ne kadar bilimkurgu ile The Road da o kadar bilimkurgudur yani bana göre evet

Ben daha çok o tarz filmleri postapokaliptik olarak sınıflandırıyorum. Bilim kurgu deyince akla daha çok;Gelişmiş teknoloji,uzay gemileri,uzaylılar,robotlar,gelecek çağ falan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Medeniyet son buluyor, güçlü olanlar zayıfları öldürüyor, orman kanunları işliyor.

Children of Men ne kadar bilimkurgu ile The Road da o kadar bilimkurgudur yani bana göre evet

Ben daha çok o tarz filmleri postapokaliptik olarak sınıflandırıyorum. Bilim kurgu deyince akla daha çok;Gelişmiş teknoloji,uzay gemileri,uzaylılar,robotlar,gelecek çağ falan geliyor.

Kesinlikle Postapokaliptik ancak IMDB böyle bir sınıflandırma yapmamış o yüzden bilimkurgu olarak yazdım, postapokaliptik filmleri çok sevdiğim için listeye ekledim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Kesinlikle Postapokaliptik ancak IMDB böyle bir sınıflandırma yapmamış o yüzden bilimkurgu olarak yazdım, postapokaliptik filmleri çok sevdiğim için listeye ekledim.

O zaman sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.