Şimdi Ara

Bilim Adamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın internette gezinirken okumuştum.Bilim adamın biri teorisini söylüyor.Adamın teorisi itibar görmediği gibi bir de adamla dalga geçilmiş.En sonunda adam da bunlara dayanamayıp intihar ediyor galiba.Adam öldükten sonra da teorisi kabul görüyor.Vikipedide de maddesi vardı depresyondan öldü vb gibi yazı vardı.O kadar aradım ama bulamadım.Ben kimyacı/kimyager olarak hatırlıyorum ama çalışma alanını tam olarak hatırlamıyorum.Bulabilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

Yazın internette gezinirken okumuştum.Bilim adamın biri teorisini söylüyor.Adamın teorisi itibar görmediği gibi bir de adamla dalga geçilmiş.En sonunda adam da bunlara dayanamayıp intihar ediyor galiba.Adam öldükten sonra da teorisi kabul görüyor.Vikipedide de maddesi vardı depresyondan öldü vb gibi yazı vardı.O kadar aradım ama bulamadım.Ben kimyacı/kimyager olarak hatırlıyorum ama çalışma alanını tam olarak hatırlamıyorum.Bulabilecek olan var mı?

hımm.. dilimin ucunda ama... ıııhhhh... neydi yaaaa
  • sihirbazlisi var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçilen şey ne ara teori olmuş

• merak ettim takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

sihirbazlisi var...

Anlat da dinleyelim o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: ChandlerBing

Dalga geçilen şey ne ara teori olmuş

Tam hatırlamıyorum dedim.Adamın ortaya attığı şeyle, ya da yaptıklarıyla dalga geçiyorlar daha sonra kabul ediliyor.Tarihte örnekleri mevcut.

Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin.Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek, benimdir. Nikola Tesla

• 3 idiots filmi

• Bilim adamı diyorum.Üniversite öğrencisi demiyorum.Kaldı ki o hayâli bir karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 8 Ekim 2013; 13:36:51 >
  • dediğini hatırlıyorum hatta tübitakın kitaplarından birinde bahsediyordu malesef hatırlayamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.