< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilim Açıkladı: Bu dünyadan başka bir gezegene ASLA koloni kuramayacağız (5. sayfa)

-
-
Allah dünyayı o kadar eşsiz ve müthiş bi şekilde yaratmış ki sadece şu korona döneminde bile ne kadar hızlı bi şekilde kendini yenileyebildiğini gördük. Aslında sorun bizde. Güzel bi şekilde kullanabilirsek gezegenimiz çok rahat tüm nesillere yeter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilimde inanca yer yoktur, bir şey ya kabul görür ya red. Boş masallarını kendine sakla, bu bölümde dini şeylerden bahsedemezsin kurallara aykırıdır, şikayet edileceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kimsin?quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto
Bilimde inanca yer yoktur, bir şey ya kabul görür ya red. Boş masallarını kendine sakla, bu bölümde dini şeylerden bahsedemezsin kurallara aykırıdır, şikayet edileceksin.
Offf çok etkileyici!!! Nerenin ergenisin birader? Cümlelere bak yol blok bilmem ne? Hangi dalın bilim adamısın? Kaç tane araştırman tezin var hangi dallarda doktora çalışman var da bilimde inanca yer yoktur diyosun? Aziz Sancar bile sizin ne kadar boş insanlar olduğunu defalarca söyledi sen gelmiş burda inançsızlık entelini oynuyosun
Başedebiliceğini bilsen bloğu zaten kaldırırsın! Kız gibi yazma engelliyorum diyosun burda açtığın konuya bak. Başlığa içeriğe bakan da seni bişi zanneder. Yanlış kişinin konusuna yorum yapmışım daha akıllı cümleler beklerdimquote:
Bu mesaj silindi.
Hala bloklamadım, şunu söyleyim, adabına göre terbiyeli konuş, bana çok bilmişlik yapma. Anladın mı çocuk sana diyom adam ol KAPİŞ ?? Yoksa bu defa gerçekten BLOKLARIM, umarım anlamışsındır. Bu basit bilgileri zaten herkes öğrenebilir, internet bilgi elinizin altında, iş merakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Temmuz 2020; 22:42:59 >
Çok saol teşekkür ederim bilgiler için artık çok bilgiliyim sayende uzaya çıkan maymunlara hak vermeye başlıyorumquote:
Hala bloklamadım, şunu söyleyim, adabına göre terbiyeli konuş, bana çok bilmişlik yapma. Anladın mı çocuk sana diyom adam ol KAPİŞ ?? Yoksa bu defa gerçekten BLOKLARIM, umarım anlamışsındır. Bu basit bilgileri zaten herkes öğrenebilir, internet bilgi elinizin altında, iş merakta.
Anladıysan iyi.
Bana çok düz mantık bir açıklama gibi geldi.
Adamın söylediği şeyi özet geçecek olursak " Çünkü gezegenler çok uzak " demiş. Bir yerde de "Bugün ki imkanlarla bu mümkün değil" demiş. Fakat öte yandan "Asla koloni kurulmayacak" demesi kendi içinde çelişmeye sebep oluyor. Basitçe şöyle bir sıralama oluşturalım:
"insanoğlunun güneş dışı gezegenlere yani öte gezegenlere asla koloni kuramayacağını"
"Mayor'e göre bu durumun ana sebebini gezegenler arası mesafe oluşturuyor"
"Bu da bugün sahip olduğumuz araçlar ile yüz milyonlarca güne tekabül ediyor."
Son söylediği bütün söylediklerini zaten iptal etmiş. Bugün sahip olduğumuz bir araç yok. Fakat yarının neler getireceğini bilemeyiz. Gezegenler arası o mesafe çok basitleşip, yüz milyonlarca gün dediği şey belki 1 ay, 1 hafta hatta 1 günden ibaret olacaktır. Bilim neleri mümkün kıldı. Bundan 50 yıl önce toprak altında yatan bir adam mezarında canlansa en basitinden dokunmatik telefonu görse bu nasıl mümkün olur? diye kendine gelemez.
-
Aynı seyleri tekrarlamicam. Konudaki tüm mesajları oku, cevaplar orada.
Baktım ve ilk sayfadan gördüm ki insanlara nezaket göstermiyorsun. Birisi seni değil, bilim adamını eleştirmiş ve sen sanki sana laf söylenmiş gibi arkadaşa "sivri zekalı" demişsin. Aynı nezaketi bana da göstermedin. "Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayarak". Umarım bana da sivri zekalı demeyecektin.
-
Bu kadar saldırgan olduğuna göre ya psikolojik olarak rahatsız birisin ya da ilgisiz kalmışsın. Ben uyarı yapmam, direk blokladım.
-
Ben o kadarda karamsar değilim aşılması imkansız mesafeleri Büyük bir ''X'' icadı ile sorun olmaktan çıkabilir. öğle bir buluş olur ki bu bilimde bir dönüm noktası yaratır çığır açar. bu aynen elektriğin icadı ile başlayıp sonrasında lambanın bulunması ve günümüzde hayatı her alanında
içli dışlı olduğumuz ayrılmaz bir parçamız olan elektronik ürünlerin varlığı gibi tv,bilgisayar, akıllı telefon vb ameliyatlar dahi elektronik robotlarla yapılıyor olduğu gerçeği yadsınamaz. bu teknolojik ürünlerin veri işleme kapasitesi hızı hülasa cihazı işlevsel kılan bilmem kaç milyon transistörlü nano teknoloji harikası elektronik beyinler sayesinde oluyor . endüstri 3.0 endüstri 6.0 bol sıfırlı bir teknolojik atılımı sıçraması yapabilirsek. imkansız yapılamaz gidilemez ütopya olan her şeyin bir bir gerçekleştiğinide görebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terneke -- 21 Temmuz 2020; 8:23:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Göz-@, lagaluganı, gevezeliğini ötede yap hade, BLOK
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X