Şimdi Ara

Bilica, Sezon Sonu Gönderilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda yönetim ve taratarından yüksek derecede tepkisini almaya başladı. Bence sezon sonu gönderilip, yerine daha iyi bi yabancı defans oyuncusu alınmalı.

• %100 gönderilecektir.Yerine kaliteli bir stoper aldıracaktır Daum.Şöyle bir Alman gelse...
  • Hırsını beğeniyorum . Ki başka topiclerde de yazdım bunu . Ama Şampiyonlar Ligi'ne gideceksek biraz daha dengeli bir oyuncu gerekli . Bu konuda Naldo'yu çok beğeniyorum .
  • Bende hırsını beğeniyorum ama çok terbiyesiz, sanki amatörde oynuyor, başka takımda oynuyor, dengesizlikleri fazla...
  • Fenerbahçe'nin adını böyle saçma sapan hareketleriyle kirletecekse hırsına .... kesinlikle gitmeli. Böyle disiplinsiz saygısız futbolcuların Fenerbahçe de işi yok. Zaten ondan çok daha iyi defans oyuncuları mevcut. Hem göz göre göre penaltıyı yap hemde çukur kaz pislik herif. Hoş Torres bile yapmış ama onunki bi anlık sinirden geçirmiş bizimki gibi delgeç misali yapmamış.
  • Selçuk gibi saatli bomba.Paketlenmeli acilen.
  • Hoppp.
    Selçuğa laf yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aziz yıldırım karakterli bir insan ise hemen göndermesi lazım.Fenerbahçede 3 kağıtçı futbolculara yer yok.
  • Bilica sezon sonunda kesin gönderilmeli. Hem yetersiz hemde dengesiz.
  • Gönderilmesinden yanayım ama Bence göndermezler.
  • Gitmez ise, gidene kadar ne maça giderim ne forma alırım ne de en ufak katkı yaparım takıma. Kendini bilmez bir oyuncu kocaman bir camianın kaderiyle oynayamamalı. Top her ayağına geldiğinde veya pozisyona girdiğinde yüreğim ağımza geliyor. Hele birde ceza sahası dışında veya aut çizgisine yakın yerlerde çalım atmaya çalışmıyor mu.. Allah'ım resmen o an tansiyonum çıkıyor. Maçı izlerken benim sinirlerim tepeme çıkıyor. Çıkar ulan ayağından denyo diye bağırasım geliyor, bu herif ille çalım atacak. O çalım atmaya çalıştıkça ben yerimde zıplıyorum ulan şimdi kaptırıyor, ha kaptırdı ha kaptıracak diye.

Eğer gelecek sezon gitmezse ve ben onun çalımlarını izlerken kalp krizi geçirirsem, en iyi ihtimalle hastane ya da en kötü ihtimalle mezar masraflarımı takım adına faturasını kestireceğim. Ödemeyi onlar yapsın bir zahmet.
  • asıl şimdi gönderilmemesi lazım, bazılarının yıldızları kaptanları rakiplere kafa atıp kendilerini yere attıklarında kimse bu kadar yok ilkokul 2 terk yok karaktersiz şöyle böyle diye konuşmuyordu, fenerli futbolcu olunca bir anda herkes ahlak bekçisi kesildi, üstelik yaptığının cezası maç içinde verilmiş olmasına rağmen, kazım da aynı şekilde yapmadığı birşey için harcandı, başkaları istiyor diye futbolcu göndermeye devam edersek bu iş olmaz, ha performansı kötüdür anlarımki bence şu dönemde hiç de kötü değil, hırslı olması mücadeleci olması da iyi birşey, defans dediğin yırtıcak rahatsız edicek
  • gelmemesi gerekiyor du neden hala takımda dutuluyor anlamış değilim

bekir bu adamdan 1000 kat daha faydalı olur takıma
  • biraz daha iyi bir oyuncu alınacaksa hemen gönderilmeli benim gönlümde perea naldo ömer toprak geçiyor...daumu tanıyorsam gönderecektir ama yönetim onu dinlermi ondan hiç emin değilim....
  • beyler konuyla alakası yokta lincolnün gol attığı için koyulan şu videoda bi penaltı atıyo adam bi bakarmısınız bizim ülkede atılsa o şekilde hakem tekrar ettirir mi merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_X_xx

asıl şimdi gönderilmemesi lazım, bazılarının yıldızları kaptanları rakiplere kafa atıp kendilerini yere attıklarında kimse bu kadar yok ilkokul 2 terk yok karaktersiz şöyle böyle diye konuşmuyordu, fenerli futbolcu olunca bir anda herkes ahlak bekçisi kesildi, üstelik yaptığının cezası maç içinde verilmiş olmasına rağmen, kazım da aynı şekilde yapmadığı birşey için harcandı, başkaları istiyor diye futbolcu göndermeye devam edersek bu iş olmaz, ha performansı kötüdür anlarımki bence şu dönemde hiç de kötü değil, hırslı olması mücadeleci olması da iyi birşey, defans dediğin yırtıcak rahatsız edicek

Arkadaşım Fenerbahçe'de karaktersiz oyunculara yer yoktur. Bilica hırslı olabilir ama takıma yarardan çok daha fazla zararı var. Ayrıca böyle karaktersiz ve kötü niyetli bir oyuncu Fenerbahçe formasını giyemez.. Samandıra tesislerinin önünden bile geçmemesi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

beyler konuyla alakası yokta lincolnün gol attığı için koyulan şu videoda bi penaltı atıyo adam bi bakarmısınız bizim ülkede atılsa o şekilde hakem tekrar ettirir mi merak ettim?

videoda buhttp://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=71235
  • 2 adam var topunu düzgün oynayan ama çirkef olan Keita ve Bilica.
  • Gonderilip Bekir oraya monte edilmeli yedek olarak kayseriden eren gungor alinmali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.