Bildirim
Biliç'in Saçma Sapan Değişiklikleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mustafa pektemek = zarar. bir formalı adam mı desem artık bilmiyorum, (''futbolcu'' kelimesini kendine yakıştıramıyorum) bu kadar vasıfsız olamaz arkadaş. biliçe ya bir şeylerden şantaj yapıyor ya da biliçin kafa kıyak birader başka bir açıklaması olamaz. -
Tolgayı çıkardı takıma ihanet etti Bliç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tolgayi nasil cikardi aklim almıyor arkadas ayni sekilde olcay i da kac hafta yokları oynadi olcay cikarmadin bugun gene fena degildi gitti çıkardı
Tolgayı çıkaracağına baştan cenki alıp Ersan'ı çıkarsaydı ya
Kerim bu maçta bir şey yapamazdı. Ama madem risk alıcaktı direk Ersan-Cenk yapacaktı Tolgay sahada kalacaktı. -
Frei ne ya toğu ayağında 1 saat tutardı bir işe yaramazdı...
Mustafa yı kanata koyması kötü oldu 2. forvet olarak durmalıydı .... -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
Frei ne ya toğu ayağında 1 saat tutardı bir işe yaramazdı...
Mustafa yı kanata koyması kötü oldu 2. forvet olarak durmalıydı ....
Alakasız.Frei oyunu çok çabuk açabilen bir oyuncu uzun süredir biliç çocuğu kenarda oturttuğu için unutmuşsun.Pektemek gibi bir yıldız varken tabi neden Frei girsin? -
Frei yetersiz ...... oyuna açan oyuncu değil . - kafasını kaldırıp önünü görmeyen pas atmayan biri ....
G.Töre de topu ayağında öldürüyor ... bazen 1 şut çekiyo işte. -
olur mu mustafa çok iyi oyuncuymuş.
çift forvet oynarsa senede 30 gol atacakmışta işte çift forvet oynamadığı için gol atamıyor.
Hiç bir özelliği yok bu adamın diyorum halen anlayamadı bazıları.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yanlış izliyorsun. Neyse...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X