Şimdi Ara

Bilic büyük takim hocasi degildir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim kaybedecek 1 yilimiz yok her sene bos umitlerle bekliyoruzz

Not:istanbulda rahat eleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen istanbulda eleyecez.Sonra bilici bu forumdakiler ilah ilan edicek ama bilic bu takima yakismiyor.Sosyalist ve gitar caliyor diye bu takimda teknik direktor olarak kalicak degil.

• Bilic bu kafayla Ingilterede hangi takimi yonetecek

• Lodbrok kullanıcısına yanıt
    Ben Bilicin geriden gelip degisikliklerle maci cevirdigini hatirlamiyorum deplasmanda en fazla 3 mactir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz hangi maçı rahat aldık. turu zor geçeriz,ben bu takıma güvenmiyorum.
  • Kesinlikle değil.

• Mourinho da değil zaten. Chelsea'nin basina Sergen gecsin! Mourinho buyuk takim hocasi degil, 10 kisi psgye defans yapti cunku!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buyuk Galatasaray Kucuk Taraftar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilic hoca olsa bu mac atınç ile oynardi. Olcay ve demba ba yi 60 dk cikarirdi.

• Bjk yendiği zaman Blic kral oluyor,Bjk yenildiği zaman Blic hoca değil diyorsunuz..Liverpool maçını yenince neden birşey demediniz ?
  • Oyun okuma kesinlikle yok adamda. Yada bilerek yapıyor herhalde. Anlamıyorum yeminle sabaha kadar düşünsem kafam almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bjk yendiği zaman Blic kral oluyor,Bjk yenildiği zaman Blic hoca değil diyorsunuz..Liverpool maçını yenince neden birşey demediniz ?

Tamam en iyi Bilic.

Es es liverpool maci

Balikesir adam uefada ileeliyor

Derbiler.olsun onemli olan istiktar

• kötü gün taraftarlari iş basinda

• Ben 1 yıldır bilicin hatalarini soyluyorum.
    Sampiyon yapamazsa hemen gonderilmeli

• Ben Beşiktaşlı olsam Beşiktaş'ın başına Sergen'i isterdim.

Sergen realist ve pratik bir adam, geleceği parlak.
  • ah ah ne nankör insanlarız biz
    daha bir kaç hafta önce sokaklara çıkanlar bugün eleştiri peşinde
    iyici fb-gs taraftar profili çizmeye başladınız
  • Cenk Tosun,Atiba ve Sosa iyileşsin.Kadro eski haline gelsin o zamankı oyunumuzu görmek lazım.Demba Ba kötü ama onun yerine oynatıcak adam yok.Olcay'ın yerine oynayacak Kerim'de formsuz.Atiba yokken orta saha çöküyor.Oğuzhan sene başından beri çok kötü.
  • Şu an desteklemeyen artniyetlidir Beşiktaş düşmanıdır . Sizin gördüğünüzü millet görmüyormu sanıyorsunuz ? Böyle şeyler sene sonunda konuşulur futbolcuları takımı kötü etkilemeyin asılın küreklere nereye varıyorsak varalım karayı görünce düşünürüz konuşuruz .
  • Valla garip bir sekilde uc buyuklerdeki hocalarin hepsi buyuk elestiri aliyor.Bu uc kuluptede ligden kopma gibi bir durum yok ve siz statsiz ligde ve uefada hala yolunuza devam ediyorsunuz.Bilic gitse yerine Mourinho falan gelmeyecek sonucta.
    Kuluplerin ve ligin taninirligi ortada.Bu yuzden Bilice biraz daha sabir gostermelisiniz bence.
    Umarim Bilicte rovansta hatasini duzeltir,sizde turu gecen taraf olursunuz.

• Konunun biliçle çok alakası yok. Takım içinde , insanların LİDER dediği bir oyuncumuz yok. Orta sahada veya defansta bu tarzda bi oyuncu lazım... yoksa her seferinde panikten ölürüz oyun içinde böyle.
  • Beşiktaşlı değilim. Çok fazla konuşmakta istemem ama Bilicte ısrarını doğru buluyorum yönetimin. Bu takım Avrupa'da premier lig takımlarına başa baş oynuyorsa aslan payı Bilictedir.

Takımınızda tecrübeli oyuncu eksikliği var. Hepsi genç dinamik ama tecrübesiz oyuncular. Necipin Cenk Gönenin yaptığı hatalara bakın.

Bilic daha ne yapsın? Her maç deplasmanda oynayan takım ligde liderle puan puana. Ne olacaktı? 10 hafta kala şampiyonluğu mu ilan etsin takım?

Hep söylemiyor muyuz takımlarımızda istikrar yok oyuncu değişiyor yönetim değişiyor td değişiyor diye şikayet etmiyor muyuz? Beşiktaş istikrardan yana ilerliyor. Önü fbden de gsden de açık. Tek eksik güzel bir stad ve 3-4 tane tecrübeli oyuncu takviyesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.