Şimdi Ara

BİLGİSİ OLAN VAR MI ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech f710 var ve bunun usb alıcısını taktığımda çalışmıyor ancak aşağı doğru bastırdığımda çalışıyor kolu vs. görüyor bu usbyi nasıl tamir edebilirim

• Arkadaşlar Tamirini Yaptım Ben Dileyen Oluyrsa Bana Pm Atsınlar Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirim Yada İstanbul İçi Yardımcı olabilirim

Konu Kilit..
  • Şurada detaylı ve resimli olarak anlatsan daha iyi olmaz mıydı? Konu başlığını da "logitech f710 nano alıcı sorunu[ÇÖZÜLDÜ]" şeklinde değiştirsek mesela?
    Madem iyikalp sin, isminle müsemma ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 24 Nisan 2017; 15:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Olabilirdi Ama Bende Başkasına Yaptırdım Ve Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Bana Sadece İçini Açtım Boşluğu Doldurdum Dedi Alala Dedim Bende Taktım Çalıştı :D Yoksa Resimli Ve Detaylı Anlatım Yapabilirdim. Pm'den Kişinin Telefonunu Verebilirim Kendisi İle Görüşürsünüz Ancak Bilgi Verir Mi Bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

Evet Olabilirdi Ama Bende Başkasına Yaptırdım Ve Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Bana Sadece İçini Açtım Boşluğu Doldurdum Dedi Alala Dedim Bende Taktım Çalıştı :D Yoksa Resimli Ve Detaylı Anlatım Yapabilirdim. Pm'den Kişinin Telefonunu Verebilirim Kendisi İle Görüşürsünüz Ancak Bilgi Verir Mi Bilmem

Haa tamam. Kusura bakma bi nükteyle uyarmak istedim. Valla kötü bi niyetim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.