Şimdi Ara

Bilgiseyarım kendini resetliyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yaklaşık 2 ay önce bilgiseyarımı tamirciye götürdüm hard disk bozulmuş dedıler hard diski yeniden aldım Ve sonrasında bilgiseyar bana geldi ilk günden itibaren bilgiseyar durduk yere oyun oynarken olsun ne bilim işte normal googleda dolasırkende aynı sekılde kapanıyor.ama soyle bir gariplik var bilgiseyarcıya goturdugumde bılgıseyarcı sorun yok bılgıseyarınız calısıo sorunsuz dio ama bılgıseyarı eve getırınce bılgıseyar calısmıo acaba nedendir ne yapmam lazım cok sinir bozucu bir olay!! ..

• aynı sorun bndede var hocam ama hard disk sağlam kendi kendine pc kapanyr resetlyr fln kafasımı güzel anlamadım
  • HİÇ SORMA YHA COK CANIMI SIKIYOR BU OLAY
  • evet bazen çok önemli bişeyn ortasnda olysn pat diye kapanyr gecen oyle bi anda kapandı monitörü yumrukladm napmamz lazm acaba .s
  • BEN O ONEMLI ANLARIDA YASAYAMIORM PC ACILDIKTAN 5 DK SONRA KAPANIO
  • buyuk ihtimal asiri isinmaktan olabilir . mavi ekran felan alıyormusunuz . ?
  • yok mavi ekran felan yok pc normal bısekılde acılıo hersey normal artık hosgeldiniz yazısınız gorunce kapanıo durum vahim acaba termal macunla alakalımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıcarslan12

yok mavi ekran felan yok pc normal bısekılde acılıo hersey normal artık hosgeldiniz yazısınız gorunce kapanıo durum vahim acaba termal macunla alakalımı

işlemci fanından dır aynı sorun başıma geldi çünkü ya yerine tam oturmadı yada verimli çalışmıyo olablir. Başka bir neden de power dan olabliri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear944 -- 6 Ağustos 2012; 18:37:38 >
  • eee peki kardeş ben bu pc yi tamırcıye verıorum adam 1.5 saat oyun oyndım dıo kapanmadı dıo neden bızım eve gelınce bole oldu acaba termal macununa baktım silinik gozukuo yenılesem kendıne gelrmı
  • quote:

eee peki kardeş ben bu pc yi tamırcıye verıorum adam 1.5 saat oyun oyndım dıo kapanmadı dıo neden bızım eve gelınce bole oldu acaba termal macununa baktım silinik gozukuo yenılesem kendıne gelrmı

kardeş kasayı kapalı yere koyma birde yan kapağı açık dene bir test yap olmassa adama götür yeni işlemci soğutucusu taksın
  • BEN EN İYİSİ TERMAL MACUN ALIM SÜRİM ACABA NE KADARDIR NERDE BULURUM
  • dediklerini bi deneyim ya demin fana tıkladm btane ses yapydu pc kapandı
  • quote:

BEN EN İYİSİ TERMAL MACUN ALIM SÜRİM ACABA NE KADARDIR NERDE BULURUM

Bulunduğunuz yerde vatan bilgisayar varsa orada satılıyor 1.5 gramı 8 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-zub-xptp-1,5-gr-silver-tim-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=39121

• bana bazen mavi ekran geliyor o ne anlama geliyor ?
  • siz pc ler kac senelik :) 1- ci neden Termal Macun Silip Tazeleyin. Stok Fan İyi Oturdundan Emin Olsun. 2 Ci Psu Olabilir . 3 Neden Belirsiz Herhangi Biseyden Olabilir.
  • bilgisayar çok ısındığından dolayıdır. insanı deli eder ben olsan sistemin üstünde lastik yakarım...
  • laptop alacam zaten ya yada bu kasayı degstrcem komple canavar bse yapacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.