Şimdi Ara

BİLGİSAYARINIZI İSTEDİĞİNİZ YERDEN YÖNETİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk yapımı bir uzaktan kontrol programı RemoteSE.Bilgisayarınızda istemci programı çalıştırın ve program bilgisayarınızda çalışırken istediğiniz her yerden sadece bir web sayfası aracılığıyla yönetin!!!
    Üstelik reklamsız, trojansız ve ÜCRETSİZ...
    Şimdi kullanmak için TIKLAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekolay -- 17 Ağustos 2006; 20:05:24 >

• Güzel bir şeye benziyor.Dur bi inceleyelim.Tşkler.
  • Teşekkürler deneyelim. Ama er olduğun için tırstım biraz Sakat bişi yok de mi? Antivirüs de kapalı
  • yok ip verdiği zaman bitersin. hem başka bilgisayardan biraz sakat gibi duruyor
  • hadi siz indirin ben sonra duruma göre indircem
  • Hadi biri kendini feda etsn de denesin
  • ve o kişide sensin banner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sakın yüklemeyin adamlar istedikleri zaman bilgisayarınıza erişebiliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

beyler sakın yüklemeyin adamlar istedikleri zaman bilgisayarınıza erişebiliyorlar

arkadaşım sen denedin mi?
  • arkadaşlar ben logmein die bi program kullanıyorum bu iş için. oldukçada güvenilir.256-bit SSL korumalı.dosya paylaşımı ,fln firefox eklentisiyle istediğiniz bilgisayardan kedi bilgisayarınızın ekranını görebilip yönetebiliyosunuz.Pro ve Free seçenekleri mevcut.
    bilgi için TIKLAYIN
    (siteside gördüğünüz gibi https.yani baya güvenilir.ben kullanıyorum 1 aydır fln bişi olmadı.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.)
  • Arkadaşlar bu tam 6 aylık bir program ve şuanda beta aşamasında.Burada yönetilen bilgisayar sizin bilgisayarınız ve yöneten kişide sizsiniz.İşlemler http protokolü üzerinden yapılıyor ve kesinlikle bilgisayarınızın üzerinde herhangi bir port işlemi yapmıyor.Ayrıca fazlikazak arkadaşım bunu nerden çıkardın?Denemeden yorumlar yapmayalım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Hadi biri kendini feda etsn de denesin

ancak bu işi yüksek rütbeli arkadaşlar yapar
    bize düşmezz

• ıp adresin başkasının eline geçerse yandın....
  • Sakat İş Bunlar Gerek Yok.
  • gerek yok böle seylere riske girmeye degmez. tırstım bende. şöle "denedim cok güzel" diyen de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Teşekkürler deneyelim. Ama er olduğun için tırstım biraz Sakat bişi yok de mi? Antivirüs de kapalı

bunun erlikle bi alakası yok ki dostum o zman sende yarbaysın bi program verince kesinlikle güvenliklimi oluo. yanlışşş- terssss!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 20 Ağustos 2006; 23:52:32 >
  • RemoteSE nin temellerini aylar önce attım.Buradanda bakabilirsiniz.
    http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=28326,103
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.