Şimdi Ara

Bilgisayarınızda Bellek Azaldı Uyarısı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür aşağıya fotosunu attığım uyarıyı alıyorum, doğru dürüst program açamaz oldum hemen bu uyarı çıkıyor.
    Ne yaptıysam çözemedim önceden hiç böyle bir sorunum olmazdı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Bilgisayarımın özellikleri;

İntel Core i3 250 Ghz işlemci.
    4.00 GB Ram.
    Nvidia GeForce GT 630M ekran kartım
    64bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness3535 -- 7 Ocak 2014; 22:43:14 >

• dead space 3 oyunu oynarkenmi bu hatayı alıyon yoksa herzamanmı
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    genelde veriyor bu hatayı point blank oynuyorum örneğin boyutu dead space kdr büyük değil benımkınden cok daha düşük pc lerde sorunsuz çalışıyor fakat bende bu hatayı alıyorum ayrıca kasma da yapıyor .s
  • darkness3535 D kullanıcısına yanıt
    ama altta dead space 3 kapatın yazıyor dead space 3 varsa sil sonra bidaha olcakmı diye bekle sonra bilgilendirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: barobmw

ama altta dead space 3 kapatın yazıyor dead space 3 varsa sil sonra bidaha olcakmı diye bekle sonra bilgilendirirsin

Boşuna dead space 3 'ü niye sildiyorsun? Ram yetersiz ben de oyunu kapatacağım diye hata çıkıyor. Oyunla ne alakası var?
  • Bios güncellemesi yapın, büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.
  • 7heaven kullanıcısına yanıt
    laptop tan yapmamın bir yolu var mı ve herhangi zararı olur mu bios resetinin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM (YETERSİZ BELLEK UYARISI)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    aynen aga bu zaten sadece örnek resim bunu çoğu programda yapıyor anlatmak istediğim de bu konu dead space le alakalı deil keşke olsa siler geçerim :)
  • Anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, laptopta da bios güncellemsi mümkün. Laptopunuzun üretici sitesine girip en güncel bios sürümünü indirebilirsiniz. Ya da marka ve model belirtin, ben sizin için güncel bios'u bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7heaven -- 7 Ocak 2014; 23:32:06 >
  • Anlık RAM kullanımı görürsek sorunu daha iyi anlayabiliriz. (anlık bellek kullanımı listesi )Örnek ;

sağol aga casper nirvana kullanıyorum sistem öz. yukarıda yazmıstım.
  •  Bilgisayarınızda Bellek Azaldı Uyarısı :/

Şuan bu şekilde aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness3535 -- 7 Ocak 2014; 23:37:32 >
    Sorun çıktığı andaki halini sormak istemiştim aslında . Şuan normal.
  • bi dk o zmn krdşim hayatı verdiği anda almaya çalışıcam ss i
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness3535

sağol aga casper nirvana kullanıyorum sistem öz. yukarıda yazmıstım.

Sistem özelliklerini istemedim marka ve modelini istedim :) gerçi markasını söyledin modelini de söylersen bakabilirim.
    casper nirvana NB 15.6 yazıo arkasında aga modeli budur tahminim :D
  • olmuyo aga kasıyor pc aynı zmnda ss alınmıyor
    Sanal Belleği arttır.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/change-virtual-memory-size#1TC=windows-7
  • onları fln hep denedim kardeş :S
    Kardeşim uygun bir 4 gb ram ekle o zaman sorunu kökten çöz. Format falanda atmışsındır diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.