Şimdi Ara

Bilgisayarına BIOS Yükleten veya Yükleyenler bi bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bios yükleme işlemi için bilgisyarcıya lettop uverdim samsung marka bana gittigimde anakarttan aynı perf. bekleme dedi kıllandım BIOS yüklendikden sonra orj. veya korsan böle bir şeysöz konusumudur ?,

Kısaca: Arkadaşlar bios silindi dedi bana bilgisayarcı bios yüklencek ama ana karttan aynı performansı bekleme dedi bu mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetozalpjson -- 11 Mart 2015; 13:35:28 >

• biraz kafan karışmış herhalde bios anakartın üzerine takılı bir çip benzeri bir şeydir anakartın üreticisi tarafından güncelleme veya hata düzeltmeleri varsa yeni sürüm çıkarılır korsanı diye bir şey olmaz anakarta özeldir her anakart ve model için farklıdır performans kaybı çok istisnai durumlar harici olmaz ve bu güncellemeler zırp pırt çıkmaz bazı sistemler için sorun yoksa hiç çıkmaz hele dizüstüler için çok daha az güncelleme çıkar senin disüstün için bios güncellemesi olduğuna emin misin yoksa bios güncellemesi ile başka bir şeyi mi karıştırıyorsun .
  • ahmetozalpjson A kullanıcısına yanıt
    bios güncellemesinin performansla ne alaka ve bios korsan ha...
    Kısa ve öz söyleyeceğim.
    Laptop,unu oradan al ve bir daha uğramamak üzere KAÇ oradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bios silindi dedi bana bilgisayarcı bios yüklencek ama ana karttan aynı performansı bekleme dedi bu mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetozalpjson -- 11 Mart 2015; 13:34:53 >
    arkadaşlar cevap vermiş zaten
  • Sokak arası bilgisayar tamircisi büyük ihtimalle. Arkadasin dedigi gibi al laptopu dha da gitme. Bu adamlarin cogu tam ölü sevici. 200liralik kasa icin 400lira fiyat cekeni mi dersin ram calani mi baksana bios yuklemis eski performansi bekleme demis cahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozalpjson

Arkadaşlar bios silindi dedi bana bilgisayarcı bios yüklencek ama ana karttan aynı performansı bekleme dedi bu mümkünmü

Bios yazdırma işlemi sırasında yapılan yanlış yükleme veya yükleme esnasında güç kesilmesi dışında silinmez biosun windowsla alakası yoktur sen ne arızası için verdin kimsenin günahını almayayım ama bilgisayarcı tamir sırasında anakartı yakmıştır yerine ucuz yollu bir anakart takmıştır şimdi sana yol yapıyor olabilir bu çakallardan her şey beklenir hakkını savun ne yaptında bios silindi de ne cevap verecek bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.