Şimdi Ara

Bilgisayarın Yavaş Çalışmasını Sağlayan Parçaları Neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ssd,ram,işlemci,gpu,kullanılan işletim sistemi
  • Bence 6570 Alcana git bitane 7770 al darbogaz olursa biraz oc yaparsın fiyatida makul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramler yetmeyebilir, işlemci darboğaz yapar, HDD tozlanmıştır. Bunun gibi şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

benim 320 gb hdd vardı sata2 seagate onun içini açtım toz girdiği için o artık bitt iyeni aldım ama çok kötü 200 gb seagate 7200 rpm İDE girişli

valla ben de western dıgıtalımın ıcını actım ama toz gırdı mı bılmıyorum. dıskıne akdar da söktüm kafasını degıstırdım su an calısıyor :D 80 gb dıye yapabıldım bunları tabıkı...
  • quote:

makulmu ?http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627
    hem pcıe 3.0 hem gddr5 tam bir benim anakartımın düşmanı :D asus p5 kpl am se

Anakartına uyumlu bütcen yetiyorsa bir güç kaynağıyla beraber alıp takabilirsin
    O saydığın PCIe 3.0 ve ddr5 olması bir uyumsuzluk çıkarmaz

• benim pc de çok saçma bir şekilde hard disk bilgisayarı yavaşlatıyor çok sinir bozucu bir olay
  • beyler bu konuya yorum yazmayı bırakın meraktan sormuştum yoksa bilgisayarım felç deil :D
  • quote:

benim 320 gb hdd vardı sata2 seagate onun içini açtım toz girdiği için o artık bitt iyeni aldım ama çok kötü 200 gb seagate 7200 rpm İDE girişli
    Vay be, sata3 harddiskimi heba edip bilgisayarcidan o zamanın parasıyla 250 lira vermiştim İDE harddiske. Nerden bilirsin ki bugünün parasıyla 160 liraya 550mb/sn ssd alabileceğini. Ama aldım mı ? hayır. 200gb ide hdd 150mb/sn dewamke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 26 Mart 2020; 15:15:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.