Şimdi Ara

Bilgisayarın kendisi açılıp kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şu bilgisayar kendi açılıp kendi 2 sn içinde kapanıyor.Bu sanki power düğmesine basıp elini hiç kaldırmıyorsun gibi.Bir daha da powersuppyın gücünü kesip tekrar vermeden de açılmıyor.Sorun powersuppydan değil zira başkasını da taktım sorun devam ediyor.Bu sorunu yaşayıp çözmüş olan varmı?Muhtemelen anakart sebebiyle ama ne oldugunu bulamadım yardım edebilen olursa sevinirim.

• Ana kartınızın üzerinde power butonuna giden konnektörler var. konnektörlerin bulunduğu yerin arkası kasanın gövdesinemi değiyor mu ?
    eğer cevap hayır ise power tuşuna giden kabloları konnektörden çıkartın ve deneyin ?

diğer bir sorum ise bilgisayarınızda windows açıldıktan sonramı oluyor bu olay? birazdaha ayrıntı verebilirmisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Sorun şu bilgisayar kendi açılıp kendi 2 sn içinde kapanıyor.Bu sanki power düğmesine basıp elini hiç kaldırmıyorsun gibi.Bir daha da powersuppyın gücünü kesip tekrar vermeden de açılmıyor.Sorun powersuppydan değil zira başkasını da taktım sorun devam ediyor.Bu sorunu yaşayıp çözmüş olan varmı?Muhtemelen anakart sebebiyle ama ne oldugunu bulamadım yardım edebilen olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weberclas -- 10 Şubat 2009; 4:57:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.