Bildirim
Bilgisayarın kapanması. Yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayarinizin performansi dusuk mu -
Geforce 8400 Gs 1 GB Ekran Kartı,
2 GB Ram,
Pen. 4 3.60 İşlemci.
Ben 1.5 Yıla yakın win 7 kullandım hiç böle sorunla karşılaşmadım. Xp yükledim sonra tekrar win 7'ye döndüm şimdi böle bir sorun var... -
Merhaba,
Windows 7 yükledikten sonra herhangi bir işlem yaptınız mı ?
Crack den yapabilir. Sıkıntı crack den yana değilse, power suply den yapma ihtimali var. -
Crack yaptım. Ama sağlamdı. Size yardımcı olurmu bilmem ama oyun yüklemeye çalışıyorum öle kapanıyor. Vede daha güncelleştirmeler alınmadı bunlardan kaynaklana bilirmi? -
Windows güncelleme ile bir alakası yok, sizde dahil bir çok kullanıcı güncelleme olmadan işletim sistemi kullanıyor.
Sadece tek bir uygulama çalıştırdığınız zaman sistem kapanıyorsa, o uygulama başka bir uygulama ile çakışma yapıyor olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Windows güncelleme ile bir alakası yok, sizde dahil bir çok kullanıcı güncelleme olmadan işletim sistemi kullanıyor.
Sadece tek bir uygulama çalıştırdığınız zaman sistem kapanıyorsa, o uygulama başka bir uygulama ile çakışma yapıyor olmalı.
Şuan sadece Skype açık oyunun kurulumu açtığımda bunlar çakışıyor olmalı ölemi? Ozaman kapatıp deniyeceğim.
Teşekkür ederim Problem.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardob -- 6 Aralık 2011; 22:46:49 > -
Rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X