Şimdi Ara

Bilgisayarın kapanması. Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Xp yüklüydü. Format attım Win7 Ultimate yükledim.
    Bilgisayarım kendi kendini kapatıyor. Sanki elektrik kesilmiş gibi.
    Formattan sonra oldu yardım lütfen... :(

• bilgisayarinizin performansi dusuk mu
  • Geforce 8400 Gs 1 GB Ekran Kartı,
    2 GB Ram,
    Pen. 4 3.60 İşlemci.

Ben 1.5 Yıla yakın win 7 kullandım hiç böle sorunla karşılaşmadım. Xp yükledim sonra tekrar win 7'ye döndüm şimdi böle bir sorun var...
  • Merhaba,

Windows 7 yükledikten sonra herhangi bir işlem yaptınız mı ?

Crack den yapabilir. Sıkıntı crack den yana değilse, power suply den yapma ihtimali var.
  • Crack yaptım. Ama sağlamdı. Size yardımcı olurmu bilmem ama oyun yüklemeye çalışıyorum öle kapanıyor. Vede daha güncelleştirmeler alınmadı bunlardan kaynaklana bilirmi?
  • Windows güncelleme ile bir alakası yok, sizde dahil bir çok kullanıcı güncelleme olmadan işletim sistemi kullanıyor.

Sadece tek bir uygulama çalıştırdığınız zaman sistem kapanıyorsa, o uygulama başka bir uygulama ile çakışma yapıyor olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Windows güncelleme ile bir alakası yok, sizde dahil bir çok kullanıcı güncelleme olmadan işletim sistemi kullanıyor.

Sadece tek bir uygulama çalıştırdığınız zaman sistem kapanıyorsa, o uygulama başka bir uygulama ile çakışma yapıyor olmalı.

Şuan sadece Skype açık oyunun kurulumu açtığımda bunlar çakışıyor olmalı ölemi? Ozaman kapatıp deniyeceğim.
    Teşekkür ederim Problem.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardob -- 6 Aralık 2011; 22:46:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.