Şimdi Ara

bilgisayarın internet bağlantısını cebe aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bilmenler için böyle birşey var, Nokia Flash Reverse Engineering diye bir yerde gördüm, denedim yapamadım:). Özet olarak bilgisayarınızın internet bağlantısını (ADSL, dialup..) GPRS bağlantısı gibi gösteriyorsunuz ve opera ile istediğiniz gibi sörf yapıyoruz.

    Herneyse bununla alakalı bilgisi olan veya deneyip başarabilmiş olan varmı acaba?



  • var benim,
    yalnız bu bi cevap halinde yazılcak bişi degil nasıl yapıldıgı?
    programın içinden readme dosyası çıkıyor, ingilizceniz varsa onu okuyun, benim söyleyecekleerimle aynısı zaten!

    Ayrıca bu söz konusu programı imzamdaki siteme birisi eklemişti!! Orda var, çekebilirsiniz araştırıp.. saygılar
  • denedinmi bunu Negative nasıl oluyor?

    yani cepten adsl i veya kabloyu kullanarak surf yapmak bilemiyorum simdi müthis olmaz ml?
    hem gprs ten fln baglanırken su kadar kb bu kadar mb oldu derdi olmadan deli gibi sömürülmez mi sanal alem
  • oluyor owin dostum, benim sitede tartısma baslıgı vardı simdi ezberimde degil, orada biri 6600 da yani S60 larda yaptı, ve programını hemen açıkladıgı yere upload etmiş eklemiş!!

    Bende sonra ; P900 / P800 için olan programı buldugumu falan sölemiştim hatta,www.aivanet.com da var yine de ben ordan buldum, bi bak oraya, ingilizcen varsa oluyor .. yoksa analtılamz yaw karısık
  • cep faturana yansımıyor dimi olay?
  • yok hayır şöle bişi klona! 2 yöntem var
    Cep telefonunda GPRS e baglandın wap sayfalarını geziyorsun mesela tıpkı bilgisayardaki gibi ağ paylaşım sihirbaı programını çalıştırıyorsun cepteki baglantıyı PC ye paylaştırıyor!

    yada tam tersi

    PC deki baglantıyı ag baglantısı paylaşım sihirbazını çalıştırıyosun telefonu seçiyorsun PC de mesela adsl baglantın var cep telefonunda da adsl baglantısını kullanıyorsun acayip hızlı
  • saol nega bi bakalım.
  • güzel bi olaymış bende deneyeceğim.
    t1 bağlantı ile cepte sörf
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Negative®

    yok hayır şöle bişi klona! 2 yöntem var
    Cep telefonunda GPRS e baglandın wap sayfalarını geziyorsun mesela tıpkı bilgisayardaki gibi ağ paylaşım sihirbaı programını çalıştırıyorsun cepteki baglantıyı PC ye paylaştırıyor!

    yada tam tersi

    PC deki baglantıyı ag baglantısı paylaşım sihirbazını çalıştırıyosun telefonu seçiyorsun PC de mesela adsl baglantın var cep telefonunda da adsl baglantısını kullanıyorsun acayip hızlı


    saol nega bakıyorum.bir an ben mi cok umutlandım bilmiyorum ama harika bir olay gibi geldi,evde oldugum sürece benim kablo neti baglarımmesela ondan şey yaparım ya da yanımda kit varsa arkadaştayken fln,güzel bir olay..hemen inceliyeyim,ingilizce de sorund eğil(:




  • özellikle yaptıgım wap sitesinden böle bi baglantı olusturursanız tüm dosyaları çekebilirsiniz, wap sitesi 100 mb benim ve her telefona göre her program, oyun, melodi ,resim vs. var ! Ama bunları bi kontorlu GPRS şebekesiyle çekmek 1000 lere varan kontorunuzu götürürü, bunun yerine böle bi baglantı yaparak wap üzerinden herşeyi isterse NGAGE oyunu olsun, koyarım 20 mb olan bi oyunu çekebilirsiniz mesela, bu işe yarayabilir diye düşünüyorum mesela
  • bahsedilen sitedeki bilgiler bence hatalı, kablo eklenmekte ama eklenmekte olan kablolar sadece COM1 ve 2 ye eklenebiliyor. gel gelelim bizi bluetooth com4 te çalışıyor. yani olmuyor.
  • , bende COM1 , sorun yok...
    ayrıca COM1 portunu board bios dan kapatabiliyosun, sonra bluetooth seri portunu COM1 yapabiliyorsun arkadaşım, bu bilgiyi unutma! yani sorun degil Com muhabbeti..
  • bahsettiğin bios şu award veya ami marka olanı mı?:)) Bende mrouter da com1ve com2 kızılötesi olarak gözükmekte ama bi deneyeceğim dediğini.
  • bios dan serial post ları kapatacaksın advanced kısmında mı oluyor, başka yerdemi bios a göre değişiyoır? kitapöığından bak!
    sonra COM1 portu falan görünmeyecek sende, Bluetooth portu da işte COM1 e atayacaksın ,sonrası kolay işte okuduklarını yap,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.