Şimdi Ara

bilgisayarın geç açılma sebebi hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bilgisayarımda yaklasık 250gb lık oyun var. ben tek partition kullanıyorum. yani sadece c: var. dolayısıyla oyunlar C: nin içinde. bilgisayarın geç açılmasının bununla bir alakası varmıdır sizce ? simdiden tesekkurler

• Ccleaner programi ile sistemi optimize edebilirsiniz.Performansda azda olsa bi artis olabilir.

http://download.cnet.com/CCleaner/3001-18512_4-10315544.html?spi=12baf99673c2309261428f7e6c970945&part=dl-
  • PC ilk açılışta çalışan programlar pc'nin geç açılmasına sebebiyet verebilir.

E tabi Sistem diski dolmaya başladı mı ağırlaşma kaçınılmaz...
  • Başlat - Donatılar - Çalıştır'a gelip msconfig yazın ve enter'layın.
    Açılan pencerede Başlatma sekmesine gelip açılışta otomatik çalışmasını istemediğiniz programların işaretini kaldırın. Bu, açılışı bir miktar hızlandıracaktır.
    Ayrıca arkadaşımın dediği gibi ccleaner veya comodo system cleaner gibi yardımcı bir program vasıtasıyla sistemdeki çöp dosyaları temizleyin. Bu da normal çalışma esnasında hız kazandıracaktır.
  • Ewt kardeşim bilgisayar açılırken sistemin olduğu diski gözden geçirin sistemin olduğu diskin boyutuna göre hız olayı değişebilir (diye biliyorum)
  • sistemin olduğu bölüm ne kadar dolu ise sistem o kadar ağırlaşır. gereksizleri silmeye çalışın. imkanınız varsa formatla iki bölüm yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.