Bildirim
Bilgisayarın ekrani bozuldu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brawling
Merhaba ben yeni aldıgım bilgisayarımın ekranına yumruk attım ekranın içi kırıklı çatlak gibi gözüküyor ama açılıyor tamir edilir mi? Edilirse bu bana ne kadar paraya patlar lütfen yardım edin :(ekranın fotografınıda koydum alta bakabilirsiniz
Bozulmuş. yeni aldıysan garantiye söyle dicem ama. adamlar durduğuk yere böyle bir şey olmaz derler ve garantiye girmediğini söylerler. daha çok yeniyse ara de bilgisayarı ilk aldığımda böyle geldi galiba kutudayken düşmüş fln de belki yaparlar. ama öbür türlü tamire götürsen bile uzun iş yane.
-
O kadar da yeni değil aslında 3 ay oldu.Tamir olur mu olursa da ne kadar para ödemem gerekir acaba -
quote:
O kadar da yeni değil aslında 3 ay oldu.Tamir olur mu olursa da ne kadar para ödemem gerekir acaba
fotoğraf görükmüyorda ama geçen sene birinin başına böyle bir şey gelmişti laptopta 180 tl tutmuştu hatırldığım kadarıyla -
kac tutar sende monitör tahminen -
quote:
kac tutar sende monitör tahminen
baya hasar varsa tamirciye götürmen bile saçma olur. değmez yane verceğin paraya. adam 200-250 tl fiyat çeker. o paranın üstüne 250 tl daha koysan full hd led ekran alırsın teknosa gibi yerlerde. Sıfır ekran almanı tavsiye ederim... -
marka model ne kaç inç ?? -
gecmiş olsun arkadaşım sinirle kalkan zararla otururmuş malesef ekranın tamiri yok olmazda degişmen lazım ekranı ve ekranın arkasında seri numarası var onu paylaşırsan ortalama bir bilgi verebilirim kolay gelsin gecmiş olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- mouse tekerleği aşağı yukarı sorunu
- check signal cable ne demek
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- logitech garanti sorgulama
- dlss nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mavi ekran hatası
- suya düşen telefona ne yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X