Şimdi Ara

Bilgisayarın ekrani bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yeni aldıgım bilgisayarımın ekranına yumruk attım ekranın içi kırıklı çatlak gibi gözüküyor ama açılıyor tamir edilir mi? Edilirse bu bana ne kadar paraya patlar lütfen yardım edin :( ekranın fotografınıda koydum alta bakabilirsiniz

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brawling

Merhaba ben yeni aldıgım bilgisayarımın ekranına yumruk attım ekranın içi kırıklı çatlak gibi gözüküyor ama açılıyor tamir edilir mi? Edilirse bu bana ne kadar paraya patlar lütfen yardım edin :( ekranın fotografınıda koydum alta bakabilirsiniz

Bozulmuş. yeni aldıysan garantiye söyle dicem ama. adamlar durduğuk yere böyle bir şey olmaz derler ve garantiye girmediğini söylerler. daha çok yeniyse ara de bilgisayarı ilk aldığımda böyle geldi galiba kutudayken düşmüş fln de belki yaparlar. ama öbür türlü tamire götürsen bile uzun iş yane.

• O kadar da yeni değil aslında 3 ay oldu.Tamir olur mu olursa da ne kadar para ödemem gerekir acaba
  • quote:

O kadar da yeni değil aslında 3 ay oldu.Tamir olur mu olursa da ne kadar para ödemem gerekir acaba

fotoğraf görükmüyorda ama geçen sene birinin başına böyle bir şey gelmişti laptopta 180 tl tutmuştu hatırldığım kadarıyla
  • kac tutar sende monitör tahminen
  • quote:

kac tutar sende monitör tahminen

baya hasar varsa tamirciye götürmen bile saçma olur. değmez yane verceğin paraya. adam 200-250 tl fiyat çeker. o paranın üstüne 250 tl daha koysan full hd led ekran alırsın teknosa gibi yerlerde. Sıfır ekran almanı tavsiye ederim...
  • marka model ne kaç inç ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'un Renkleri Bozuldu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmiş olsun arkadaşım sinirle kalkan zararla otururmuş malesef ekranın tamiri yok olmazda degişmen lazım ekranı ve ekranın arkasında seri numarası var onu paylaşırsan ortalama bir bilgi verebilirim kolay gelsin gecmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.