Selamın Aleyküm arkadaşlar benim leptopumda tuhaf bir sorun oluştu.
bilgisayarla işimi halledip kapattım .yarım saat sonra açtığımda windows başlatılıyor menüsünde kalıyor. önyükleme format atma aşaması vs hiç bir yer gelmiyor. hatta parttition programları bile bi yerden sonra donuyor. harddiste değil sorun .denemeler yaptım Ram dada değil sorun.çok tuhaf bir şey
format at f8 güvenli modda başlat falan demeyin . o aşamalara hiç gelmiyor saten. win xp win 7 ve diğerleri hatta linux .... önyükleme menüsünden sonra takılıp kalıyor . başka bir hard disk taktım hep aynı değişen bir şey olmuyor. bios ayarlarım güncel ve sorunsuz ayarlıdır. bu durumu anlayan kişilerden acil yardımlarını bekliyorum iyi günler
1)Notebook'un modelini ve seri numaranı yazar mısın?
2)HDD başka bilgisayarda takıp ikinci HDD olarak gösterip girebilmeyi dene.
3)Biodaki boot bölümüne ait ayarların SS rica ediyorum. Yok ise 1 maddenin cevabına göre çerçeve şekillenecektir.
seri : sr001595937 model : CN.V3A3700A dir
. baska hard diskerde olmuyor kesinlikle bios güncellemeyi denicemde bulamadım sizler bulabilrseniz link atarmısnız .
turanempireT
kullanıcısına yanıt
Merhabalar,
http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama link üzerinden seri numarasını girince çıkıyor fakat biosla ilgili bir paylaşım yapmamışlar. Bu nedenle ilgili firmadan telefon ile destek alman gerek. Casper; Müşteri Hizmetleri Tel: 0 850 250 77 77
Ayrıca Biosa giriş yapıp daha sonra boot gelip ekran görüntüsü alabilir misin? Çözüm çok uzak değil lakin görmeden anca bu kadar oluyor. Dilersen treegoodd@hotmail.com skype adresini ekle akşam üzeri sesli yönledirme de yapabilirim.