Bilgisayarımı söktüm tozunu felan aldım kapattım herşeyini.. Sonra açtım bilgisayarı masaüstünü görünce kapatıyor. İşlemcimi oturmamıştır yerine? Kıpırdamıyor ama oturdugundan nasıl emın olmam lazım? Birde bilgisayarın yan kapağı bende hep açık. Kapalımı tutmam gerek?
Teşekkürler Şimdiden...
İşlemciyi söktüğünde aradaki macunu da sildin mi ?
Bendede aynı sorun vardı kabloları tekrardan kontrol ettim sorun düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: BoneCracker271
İşlemciyi söktüğünde aradaki macunu da sildin mi ?
Macunu silmedim macun gitmiş zaten bişey kalmamış... Ondanda kaynaklana bilirmi?
Tabi macunun soğutmaya katkısı vardır alın bilgisayarcıdan mercimek tanesi kadar sürün taşırmadan işlemci üzerine birde speedfan benzeri programla sıcaklıkları kontrol edin
Ya işlemcini tam oturtamamışşındır , ya da termal macunu silmişşindir.En son olarak ta fanı tam olarak oturttur.
kardeş aynı sorun bendede vardı konunun linkini atıcaktımda bulamadım :(( kardeş şimdi şöyle yapıcaksın ilk olarak termal macun çok önemli bende macunu sildim ısı 100 derece oluyodu pc açılmadan kapanıyordu 5 liralk bir macun aldım sürdüm ve pc açıldı bi sorunuda yok şuan rahat rahat çalışıyor ve bir önerim daha var fan biraz havadaysada aynı sorun oluyor onun için dikkat etmelisin ..
arkadaşlar termal macun un soğutmaya etkisi vardır bu doğru ancak 10 derecelik bi faydası olur maksimum senin sorunun ya işlemci fanı tam oturmadı yada fan kablosunu yanlış yere taktın yada yanlış taktın
termal macun önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme