Şimdi Ara

Bilgisayarın Bir Açılıp Bir Açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biraz önce abim aradı. İşyerlerindeki bir bilgisayarda problem çıkmış. Yardım istedi benden.
    Anlatayım:
    Bilgisayarı açmak istediklerinde sadece mouse'un ve klavyenin ışığı yanıyormuş fakat bilgisayar açılmıyormuş. Kapatıp 10 dk. sonra açtıkları zaman ise problemsiz olarak çalışıyormuş. Bu her seferinde döngü şeklinde devam ediyormuş. Şirket bilgisayarı olduğu için de 10 dk. beklemek bile baya zaman kaybı onlar için. Sorun neden olabilir acaba ?

• vup
  • power supply sorunu olabilir.. kalitesiz psulardan kaynaklanabiliyor böyle sorunlar.. işlemci sıcaklığına da bir bakmak lazım ama psu ihtimali daha yüksek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALYILDIZ

power supply sorunu olabilir.. kalitesiz psulardan kaynaklanabiliyor böyle sorunlar.. işlemci sıcaklığına da bir bakmak lazım ama psu ihtimali daha yüksek...

Ben ileteyim. Yarın bi sıcaklığa baksınlar . Eğer problem yoksa bir PSU alsınlar. Gene geçmezse uplarım konuyu.
    Teşekkürler
  • Bilgisayarı açar açmaz del veya f2 tuşuna basın. biosa girecektir biostan Load Default Settings menüsüne tıklayın y yazıp enterlayın load fail gibi bir menü daha var ona tıklayın f10 basıp y yazıp çıkın.

güç kaynağı sorunu gibi denemekte fayda var yukarda yazdığım yöntemi. sıcaklık değerlerine biostanda baakbilirsiniz adını hatırlamadım temperature ike başlayan menüydü sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 25 Şubat 2009; 21:06:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.