Şimdi Ara

Bilgisayarın başından kalkmadı, öldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette günlerce oyun oynayan Güney Koreli, bitkinlikten hayatını kaybetti.
    Güvenlik yetkililerinden alınan bilgiye göre, Seul'un batısındaki İnçeon'da bir internet kahvesinde 10 gün boyunca internette aralıksız şekilde oyun oynayan 38 yaşındaki Koreli harap ve bitap düştü. 10. günde ekran karşısındayken dün fenalaşan ''internet çılgını'' yakındaki hastaneye kaldırıldı, ama kurtarılamadı.
    Güneydoğudaki Taegu kentinde de 28 yaşında bir ''oyun hastası'' iki gün bilgisayar karşısından kalkmayınca ağustos ayında hayatını kaybetmişti.

http://www.havadis.net/haberdevami.asp?haberID=8424

havadis.net den alıntıdır.

• aman tehlikeli iş.ama 10 gün çok ya,abartı.ben de 18 saat bilgisayar başından kalkmadım diye rekor kırdım sanıyordum.
  • rekorum

33 SAAT PC BAŞINDA OYUN OYNAMAK
  • bu kaçıncı !!!!!!!!!!!
  • İnternet Kahve ne la ilk defa duyuyorum.Bilmiyorum belki doğrusu böyledir ama komiğime gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

İnternet Kahve ne la ilk defa duyuyorum.Bilmiyorum belki doğrusu böyledir ama komiğime gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet kahvsinde

hadi araya bunu sıkıştriim

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• hangi oyunmuş ki merak ettim
  • bu koreliler bu yüzden hep progamer, adamlar ölümüne oynuyor
  • Uykumdan sonra gelir bilgisayar
  • vayyy bea olaya bak....COK KÖTü OLmuş yazıkk..
  • oha benim gebermem gerek ozaman yazın 3 hafta sabahladım ama ben daha gençim bişi olmaz ama uyudugumda 2 gun mu ne uyumustum aşmıştım kendimi evde tektim bide :( kız atamadım ona yanıyom :D ) simdi yok ama öyle ya sadece cuma cumartesi sabahlıyom diğer günlerde pc'e oturmuyom malum okul var ;)
  • HEPİMİZ ÖLECEGİZ ANLAŞILAN
  • yuhhh
  • Yav arkadaşlar bu adamlarda insanlık olgusu ve zeka pek az o yüzden bana normal geldi.
    Başımdan geçen bi olayı anlatayım bir koreli gurupla turistik turdayız çoğuda arkadaş, birisi yolda bayıldı bitkinlikten fakat kimse arkasını dönüp bakmadı. artık babamla alıp biyerlere taşıdık.
    Yani ölse geberseniz bile hiç umurlarında değil çok bencil ve aptal oluyolar.
  • ehhe dun de sabahladim bugunde sabahlicam :D eheh valla bişiler olcak bana bende gebercem bi gün benm de haberimi okucanız buralarda az kaldı :D 16 yasında pc basında mort olcam :D

Oguzhan uzun zamandan beri pc basında sabahlayan 16 yasındakı genc öldü forum.donanimhaber.com dan hic cikmayan cocuk sabah 6.31 de daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumdu flm die :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by ExTRaXHeR -- 31 Aralık 2005 23:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by ExTRaXHeR

ehhe dun de sabahladim bugunde sabahlicam :D eheh valla bişiler olcak bana bende gebercem bi gün benm de haberimi okucanız buralarda az kaldı :D 16 yasında pc basında mort olcam :D

o kadar kalma başında benim gibi en fazla bi 2-3 gün kal
  • Abi bizim de bir arkadas vardı biraz saf bu Kinght i almıs bya bir oynamıs iste siz deyin 15 ben deyim 16 saat falan ban gelipo diyo olum bu oyun bitmiyo lan diye

Bende fazla oynarım ama oyun oyun gibiyse mesela HL2 yi bir oturusta bitridim gibi birsey oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.