Şimdi Ara

Bilgisayarımla ilgili bir problem. Yardım ederseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtim: Ayarların hepsi çok düşük olarak ayarlı.

Oyun çıkışlarında bilgisayarımın ekranı donup kalıyor, siyah bir ekran olarak.

Ama altta oyun sonu tablosu geliyor, bilgisayarı kullanabiliyorum ama ekran kara oluyor. 5-10 dakika sonra kendine geliyor anca.

Alt+Tab, Ctrl+Alt+Delete veya Alt+F4 işe yaramıyor.

Bilgisayar çalışır durumda ama sadece ekran siyah olarak donuk kalıyor. Aşağıdan hızlı başlattan filan programları da açabiliyorum.

Acaba nedir problem? Ne yapmak gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler.

• Kasayı yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada oluyordu bir ara. Stats gelmiyordu skip gecincede ekran simsiyah kaliyordu . Tam olarak ayni degil problemimiz xannedersem ama ben re install yapip sorunu cozmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Kasayı yan yatır

Sebep?
  • league of legends oynadığın için bilgisayar problemini buraya mı açman gerekiyor

20 bin tane bölümü bunun için mi yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkRS

Banada oluyordu bir ara. Stats gelmiyordu skip gecincede ekran simsiyah kaliyordu . Tam olarak ayni degil problemimiz xannedersem ama ben re install yapip sorunu cozmustum.

Bilgisayar çalışır durumda, fareyi hızlı başlat kısmına getirip tıkladığımda kum saati filan yükleniyor, bazı ekrandaki yazı kısımlarında yazı fontu şeklini alıyor fare filan. Hani çalışıyor ama ekran donuk kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

league of legends oynadığın için bilgisayar problemini buraya mı açman gerekiyor

20 bin tane bölümü bunun için mi yaptılar

Sanki biraz sert oldu? Bölümü aradım ve bulamadım, taşıyabilecek biri varsa bununla ilişkin bölüme taşıyabilirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoTDeV

quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Kasayı yan yatır

Sebep?

yenisin herhalde dhdeki terimlerden biri (em orayı gibi) forumda dolaştıkça bu laflarla daha çok karşılacaksın.

konu ile ilgili:benimde tüm ayarlar düşük (configden 800x600 yaptım) oyun bitimde stats ekranına gelirken 30sn filan siyah ekran oluyor sonra ekran geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.