Şimdi Ara

Bilgisayarımın sistem özellikleri gta 5 PC için ideal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en yakın zamanda bilgisayar alacağım.Foruma henüz üye oldum.Alacağım bilgisayarın grand theft auto (büyük araba soygunu) adlı oyun serisinin 5. oyunu olan grand theft auto 5'i high'ta açıp açamayacağını sizlere sormak istedim.Sitem özelliklerim:

İşlemci:İntel core i7 4770K işlemci, 3.50 ghz işlemci hızı (intel turbo boost teknolojisi sayesinde 3.90 ghz'ye kadar, 8 mb intel akıllı bellek.
    İşletim sistemi: Windows 8.1

Bellek: 16 gb ram DDR3

Harddisk: 2000 gb sata.

Monitör: 23.6 wide casper led

Ekran kartı: 2 GB DDR3 NVDİA GTX560 E.K (1 GB ayrılmış bellek)

Bağlantı: Wifi

Bu sistem grand theft auto 5'i high'da çalıştırırmı veya çalıştırırmı çalıştırırsa hangi seviyede çalıştırır?

Arkadaşlar varsayım üzerine internette pc sürümü için bazı lagırtılar var sadece olasılık olarak cevap bekliyorum

Arkadaşlar tablet klavyesi ile yazdım.Emeğime saygı duyun ve beni bu zor durumdan çıkartın.Şimdiden herkese teşekkürleeimi sunar keyifli gezintiler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vforvendettae -- 5 Şubat 2014; 22:08:24 >

• Arkadaşlar bi el atın lütfen.
  • Gta 5 daha çıkmamış bile hocam yani hayâli hesap yaparsın sezon sonu oyun gelir yapılan tahminler tutar,tutmaz.
  • Cevabın için minnettarım.
  • Olumlu ya da olumsuz yönde olsun yorumlarınız benim için çok değerli.
  • dostum remden ve harddiskten kıs ekran kartını yükselt hatta işlemcin bile gereksiz yüksek olmuş mantle teklonojisi geliyor yeni çıkan oyunlar mutlaka destekler btrfld 4 destekliyor oyunlarda %40 performans artışı sağlıyormuş daha doğrusu daha düşük işlemci ekran kartına dar boğaz yapmıyormuş rem zaten kesinlikle 8 gb olmalı fazlası fazla harddisk 2 tb kalabilir mantıklı olabilir o ekran kartını r9 280x almanı öneririm işlemciyide i5 yada amd nin son çıkan işlemcilerinden de seçebilirsin yani bu parçalara verdiğin paraya daha iyi bir pc toplayabilirsin . (bu sistem 1080p de en kötü ihtimal medium açıcaktır oyunu high da açabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 6 Şubat 2014; 1:29:30 >
  • Yorumun için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgisayar bende olacak bütün oyunları yüklerim :D
  • Sağol...
  • Hazır pc almayın. vereceğiniz parayla bu çöpten 10 kat daha iyi pc alırsınız. sorunuza gelince GTA V pc için gelmiyor oyunun yapımcısı böyle birşey düşünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hazır pc almayın. vereceğiniz parayla bu çöpten 10 kat daha iyi pc alırsınız. sorunuza gelince GTA V pc için gelmiyor oyunun yapımcısı böyle birşey düşünmüyor.

bilgisayarla ilgili dediklerine katılıyorum arkadaşın bu parayı o pc verme bencede aynı parayla ultra bile oynayabilirsin belkide ama GTA V çıkmıcak demiş ona katılmıyorum illaki çıkıcak sadece adam oyunun bütün ticari yönlerini kulanmaya çalışıyor o oyunu sömürmeden rahat etmez şirket pc yede çıkıcak en geç haziran en erken nisan benim araştırmalarımdan edindiğim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hazır pc almayın. vereceğiniz parayla bu çöpten 10 kat daha iyi pc alırsınız. sorunuza gelince GTA V pc için gelmiyor oyunun yapımcısı böyle birşey düşünmüyor.

bilgisayarla ilgili dediklerine katılıyorum arkadaşın bu parayı o pc verme bencede aynı parayla ultra bile oynayabilirsin belkide ama GTA V çıkmıcak demiş ona katılmıyorum illaki çıkıcak sadece adam oyunun bütün ticari yönlerini kulanmaya çalışıyor o oyunu sömürmeden rahat etmez şirket pc yede çıkıcak en geç haziran en erken nisan benim araştırmalarımdan edindiğim fikrim

Şu ana kadar RS pc için bir açıklama yaptımı hayır genelde bizi beklemede kalın olarak cevap verdi. yani kesin resmi hiç birşey yok. o yüzden boşa beklentiye girmeyin ve beklentiye sokmayın milleti.

zamanında RDR içinde gelecek diyorlardı ama bak gelmedi. ben kesin birşey demiyor tabiki çıkada bilir. ama fazla beklentiye girmeyin. adamlar zaten yeterince sattı konsollarda net olarak 2 milyar dolar gelir elde ettiler. 6 ay sonrada yeni konsollar için gelir. ama pc için tam olarak emin değilim.

• Yorumlarımız için teşekkürler, bilgisayarın maliyeti 3000 tl , bu fiyata uygun bir toplama pc önerisi verebilirmisiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vforvendettae

Yorumlarımız için teşekkürler, bilgisayarın maliyeti 3000 tl , bu fiyata uygun bir toplama pc önerisi verebilirmisiniz rica etsem?

ben şu an bilgimden emin değilim yani biraz geri kaldım bu konulardan ama işlemci ile ram o ekran kartına göre gereksiz iyi. bir sistem en düşük donanımı kadar performans gösterir oyunlarda. o yüzden işlemci ve rama abanıp gpu'yu düşük tutmak saçma. hepsini orantılı almalısın. ram için 8 gb yeter mesela. işlemci de i5 ile i7'ler arasındaki oyun performansı farkına bakabilirsin. ekran kartı olarak da hd7950'ler vesaire var ki senin o pc'deki ekran kartından çok daha iyidir.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-21196-00-20g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71515

fiyatı da uygun. 3000 tl'ye pc toplayacaksan hele bence 1000 1200 tl'lik ekran kartlarına çıkabilirsin.

• Bilgilendirmen için teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Bu arkadaş da ağır troll kokuyor..
  • quote:

Arkadaşlar en yakın zamanda bilgisayar alacağım.Foruma henüz üye oldum.Alacağım bilgisayarın grand theft auto (büyük araba soygunu) adlı oyun serisinin 5. oyunu olan grand theft auto 5'i high'ta açıp açamayacağını sizlere sormak istedim.Sitem özelliklerim:

İşlemci:İntel core i7 4770K işlemci, 3.50 ghz işlemci hızı (intel turbo boost teknolojisi sayesinde 3.90 ghz'ye kadar, 8 mb intel akıllı bellek.
    İşletim sistemi: Windows 8.1

Bellek: 16 gb ram DDR3

Harddisk: 2000 gb sata.

Monitör: 23.6 wide casper led

Ekran kartı: 2 GB DDR3 NVDİA GTX560 E.K (1 GB ayrılmış bellek)

Bağlantı: Wifi

Bu sistem grand theft auto 5'i high'da çalıştırırmı veya çalıştırırmı çalıştırırsa hangi seviyede çalıştırır?

Arkadaşlar varsayım üzerine internette pc sürümü için bazı lagırtılar var sadece olasılık olarak cevap bekliyorum

Arkadaşlar tablet klavyesi ile yazdım.Emeğime saygı duyun ve beni bu zor durumdan çıkartın.Şimdiden herkese teşekkürleeimi sunar keyifli gezintiler dilerim.

dalgamı geçiyon?

• (Dalgamı geçiyon) derken? Daha açık ve net bir şekilde açıklayabilirmisin?
  • quote:

(Dalgamı geçiyon) derken? Daha açık ve net bir şekilde açıklayabilirmisin?

Bilgisayarımın sistem özellikleri gta 5 PC  için ideal mi?
     Bilgisayarımın sistem özellikleri gta 5 PC  için ideal mi?

2900 tl çok daha iyi performans alıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 7 Şubat 2014; 13:42:51 >

• GTA V İçin ekran kartı en azın 2 gb olmalıdır bu yuzden gta 5 kaldırmaz....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.