Merhabalar saygıdeğer Donanımhaber forum sakinleri;
2 Gün önce şevk ile aldığım ASUS RX580 OC Edition ekran kartımı bilgisayarıma taktığımdan beri problem yaşıyorum. Genel anlamda şöyle gta 5 te bir problem yok full de oynuyorum ta ki (2.ekran TV'YE görüntü aktarıncaya kadar.)
Daha öncesinde 7850 kullanıyordum ve bu 2 işi bir arada yaptığım halde bir problem yaşamıyordum. Ekran kartını alırken kasa da değiştirmek zorunda kaldım PSU yetmediği için 750 w 80 plus Psu 'Ya sahip xigmatek bir kasa aldım. Fakat basit bir Knight online (1299)server'da bile donarak hareket ediyor. GTA 5 BATTLEFİELD 4 VB. Hiç bir oyunda bir problem yok ama bu meret lanet oyunda nedense ağır hareket ediyor.Hatta GPU'yu yoracak bir uygulama kullanmadığım taktirde Windows'uma da etki ediyor ana ekranda bile problem yaşıyorum.
Dün itibari ile Windows 10'u sıfırdan kurdum aynıydı driverleri güncelledim aynı keza Creator sürümü olan 1703 version güncellemesi de yayınlanmış onuda yükledim gelin görün ki problem devam ediyor.Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Lütfen kesin bunu yapmıştır diyip söylemediğiniz bir şey olmasın belki gözden kaçırdığım bir olay vardır.
Driverler güncel normal dvd'leri haricinde Advanced Systemcare'nin driver booster uygulaması ile tüm driverleri güncelledim aslında beni şüphelendiren kısım (bu bundan sonra emin olmamakla birlikte)sorun yarattığnı düşünüyorum. Fakat o kadar sistem güncellemesinden sonra tekrar sıfırdan kuruluma eriniyorum. Sizin değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.[/b]
Donanımları sıralayacak olur isek ; İntel 4570 3.2 ghz Cpu 16 GB DDR3 Kingston Hyper-x 8+ Savage 8 gb Ram 256 gb sandisk plus ssd 1 TB Seagate hdd 7200 rpm Asus ph87 pro plus Mainboard 750 80 plus psu Xigmatek MidTower Kasa Windows 10 1703 version Creator Update'li işletim sistemi. Logitech G810 Keyboard Logitech g502 Mouse