1.Merhaba arkadaşlar benim sorunum (format atmama hardiski birleştirip C ve D yi buna rağmen aralıklarla mause takılması hereket etme zorluğu yaşaması) ben acaba donanım uyumsuzluğu olabilirmi diye düşünüyorum çünkü bazen pc açılırken ekran görüntüsüde gelmiyor monitör kablosunu çıkarıp onbord ekran kartına takıp çıkartırıyorum geliyor ekran.
2. güç kaynağımdan yüksek fan sesi geliyor bi süre sonra kesiliyor.
işlemci üzerinde fan var kasa arkasında fan var ekran kartında fan var.
yardımlarınıza teşekkür ederim.
Soğutmayla alakalı olabilir
öncelikle bu kadar hızlı cevap için teşekkürler şuan ortam sıcaklığı 20 derece felan pcde ona orantılıdır ben üşüyorum öyle bi ortamda pc bu arada hava ile temizledimde kasanın içini.
takılma olayı ram yada hdd ile alakalı olabilir hd tune ile hdd ye error scan yapın sıcaklık olayına gelince de senin üşüdüğün ortamda bilgisayar iyi soğutulmaz sa yanabilir aida64 ile sıcaklık değerlerine bak görüntü gelmeme olayınada ekran kartını sök slotu ve bağlantıları temizle tozlardan
hdd ile ilgili bi sorun olabilir veya format attıgın cd, psu kaclık ve modeli nedir
selam öncelikle fanların pc yi soğuttuğunu düşünüyorum. HD tune yi deneyeceğim. lakin benim sorunum format atarken bile kurulum ekranında devam etmekte. mause ara ara takılıyor hatta yavaşlıyor.
işlemci hızı 2.7 GHZ modeli yukarıda bilgilerde galiba.