Şimdi Ara

bilgisayarımın benm belirlediğim saatlerde çalışmasını istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba bir konuda yardımınızı almak için açtım konuyu
    sorunum: kızımın sürekli msn e girmesi nedeniyle derslerden uzak kaldığını düşünüyorum bilgisayardan da tamamen soğumasını istemiyorum bu nedenle bilgisayarın benim belirleyeceğim saatlerde çalışmasını sağlayacak bir program var mı ? varsa ismini sizden öğrenmek istiyorum. mesela hafta 3 gün 12:00-17:00 saatlerinde çalışsın diğer saatler de açılmak istendiğinde şifre olmadan açılmasın yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.....

• ttnet in aile koruma şifresi programında böyle bir özellik vardı sanırım zaman kontrolü ile günlük internet kullanım süresini sınırlandırabilirsiniz ayrıca içerik filtreleme özelliğide var
  • ewet victorya arkadaşın dediği gibi attnet aile koruma porgramında böle bi özellik var bende kullanıyorum kardeşim lisede ve msn yüzünden derslerine önem vermiyo o yüzden kısıtlama için kullanıyorum gayette başarılı
  • Desktop Lock programını kullanabilirsiniz.
  • "netdadı" da da böyle bi özellik var..
  •  bilgisayarımın benm belirlediğim saatlerde çalışmasını istiyorum
  • vista kullanıyorsan hangi kullanıcının hangi saatlerde bilgisayarı kullanabileceğine karar verebilirsiniz.. Kapersky Internet Security programı ile kullanıcıların hem zararlı içerikli sitelere girmelerine engel olursunuz hemde haftanın hangi günü hangi saatler arası internete erişebileceklerini belirleyebilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aile koruma porgramı işimi gördü yardımcı olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.