Şimdi Ara

Bilgisayarımdan tizz bir ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler özellikle bu ses gece çok rahatsız ediyor beni ses kaydına aldım ancak benim kulağıma gelen ses gibi gelmiyor bambaşka bir ses geliyor oyüzden atmayacam buraya sesi.

    sesi tarif ediyim ; böyle dııtttttttttt ama şu bios bilmemne hatasındakiler gibi ötmüyor çok tizz bi makine sesi gibi ses çıkıyor mouse u oynattığımda ise ses bir anlık aksıyor sonra gene devam ediyor kafayı yiyecem kaç aydır bu sesi çekiyorum lütfen yardım edermisiniz.


    sesi tarif edemedim ona yanarım ya



  • Sana tavsiyem pc güzelce bir ısıt (ısıt derken şaç kurutma makinesini tutma oyun oyna yardır) Sonra kasının kağağını aç ve tüm fanları durdur. (psunun kine hafifçe tornavide sok). Ses geçtiyse sorun fanlardandır. Mesala 5 fan varsa 4 durdurup tek tek seslerine bak. Ben öyle sorunlu fanı buldum. Ekran kartı ile işlemciyide dene.
  • Hard diskten geliyor olabilir.
    Güç kablosunu söküp sesin kesilip kesilmediğine bakabilirsin.
    Deneme yanılma dışında bulunmaz zaten nereden geldiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.