Şimdi Ara

Bilgisayarımdan ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kasamda bir problem var sanırım hard diskten ilk önce 3-4 sn 'lik bir dıt sesi var sonra yine 3-4 sn süren elektrik voltajına benzer bir ses var sürekli artarak giden sonra bir çıt sesine benzer bir ses gelerek işlem tamamlanıyor. Bu işlem sırasında bilgisayarım işlem yapmıyor. Bazen de örnek vermek gerekirse antivirüs tarama yaparken %76 da durdu kendiliğinden durmadı tarama devam ediyor gibi gözüküyor fakat hiç bir işlem yok görev yöneticisi veya başlat menüsü açmaya çalıştım açılmadı reset atmak zorunda kaldım HD - tune programıyla yeni resimler koydum.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantini -- 22 Aralık 2013; 19:48:56 >

• Hard Disk kaynaklı olması muhtemel ki bahsi geçen zamanlarda işlem yapılamaması ve sistemin geç kapanması durumları, bu ihtimali güçlendiriyor.HDTune yükleyip, Healt sekmesinin resmini koyarsanız, oluşması muhtemel Bad Sector sorunu var mı, yok mu anlamış oluruz.
  • Bilgisayarımda 2 tane hard disk var biri seagate 120gb diğeri samsung1 tb

• Seagate hata vermek üzere fakat soruna kaynak olabilecek derecede bir arıza bulunmuyor.Samsung'un sonuçlarını da koyar mısınız?
  • Ekledim

• Tek disk bunu yapsa anlarim ama ikiside kotu gorunuyor. neden acaba?
  • Sistem donması sırasında "Windows gezgini çalışmayı durdurdu","Explorer.exe çalışmayı durdurdu" gibi hatalar alıyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diskinizin tekini ve ekstra olarak ne bagladi iseniz guc kaynaginiza cikarip oyle deneyin. guc kaynaginiz gibi sıkıntı olusturan durum.
  • Bu ses sırasında hiçbir hata almıyorum bu ses 2. harddisk bağladıktan hemen sonra olmadı ve bu ses uzun zamandır var artık rahatsız olmaya başladım ve biraz boş vaktim olduğu için ilgilenmek istedim. cevaplarınız için de ayrıca teşekkür ederim
  • Arkadaşlar konuda açtığım arızam hala devam ediyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur birazdan güncel resimleri koyucam.
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
     Bilgisayarımdan ses geliyor. Bilgisayarımdan ses geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.