Şimdi Ara

Bilgisayarimdan 3 kere bip sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar pc yi yeni topladim actigimda 3 kere bip sesi geliyor duruyor sonra tekrar geliyor surekli boyle ekrana goruntude gelmiyor ram ve ekrankartinda sorun yok denedim hepsini acaba uyumsuzluk sorunu olabilirmi acil yardimci olursaniz sevinirim telefinla yardimci olabilirseniz no:05512170656 tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn-ediz -- 10 Eylül 2011; 21:05:17 >

• Yardim edicek yokmu arkadaslar
  • 3 bib ram hatası genelde. Anakart ve ram modelini yazarmısın.
  • şimdi mavi bana kızacak ama hocam ses göreceli bir kavramdır sana bip gelen bana bop maviye dıt gelir madem sen topladın
    sen o makineyi sök sakin kafayla tekrar bi topla istersen sonra arıza var diye aramakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

3 bib ram hatası genelde. Anakart ve ram modelini yazarmısın.

Anakart intel dg41wv
    Ram 2 gb 1333 mhz ddr3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

şimdi mavi bana kızacak ama hocam ses göreceli bir kavramdır sana bip gelen bana bop maviye dıt gelir madem sen topladın
    sen o makineyi sök sakin kafayla tekrar bi topla istersen sonra arıza var diye aramakta fayda var

Aynen dedigini yaptim ama fayda yok duymeye basar basmaz bip liyo :)
  • Hocam bios a gir ram mhz lerini 1066 ya çek çünkü anakartın desteklemiyor.1333 ü

Memory

Two 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets
    Support for DDR3 1066/800 MHz DIMMs
    Support for up to 4 GBΣ of system memory

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_dunya -- 10 Eylül 2011; 23:47:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biosa girilmiyor pc ye goruntu felan gelmiyor
    Baska turlu giriliyorsa bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn-ediz -- 10 Eylül 2011; 23:49:12 >
  • Power tuşuna basar basmaz f2 ve delete aynı anda basmayı dene gene açılmazsa ramlerini anakartına uygun mhz ile degiştir.
  • pekiiiiiiiiiiii

bu bipler biraz uzun değil mi? 1 değilde 2 saniye gibi mi eğer öyleyse remleri sök pc den oyle aç aynı sesi duyarsan o zaman arıza o takılı remin yuvasındadır değiştir yuvayı
    devam ederse rem dir
  • Haiko de Poel, jr Kardeş anakartın ram destegini sitesinden kontrol edermisin en yüksek 1066 mhz destekler yazıyor. Ram mhz uyuşmazllıgı yaratıyor. AÇIK ve net anakart sitesinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

pekiiiiiiiiiiii

bu bipler biraz uzun değil mi? 1 değilde 2 saniye gibi mi eğer öyleyse remleri sök pc den oyle aç aynı sesi duyarsan o zaman arıza o takılı remin yuvasındadır değiştir yuvayı
    devam ederse rem dir

Oncelikke f2 ve deleteye basdim olmadi bip sesi 1 er saniye ram leri cikarip denedim gene ayni ses geldi yerlerini degistirdim yine ayni elimde ayni ramden iki tane var ikisindede ayni sorun:s
  • quote:

Haiko de Poel, jr Kardeş anakartın ram destegini sitesinden kontrol edermisin en yüksek 1066 mhz destekler yazıyor. Ram mhz uyuşmazllıgı yaratıyor. AÇIK ve net anakart sitesinde yazıyor.

Vatandan aldim alirken ozelliklerinde destekliyor yaziyordu oyuzden aldim
  • Ram leri söksende ram olmadıgından ram hata sesi gene verecek . korn-ediz kardeş anakartın sitesinde ram destegi yazıyor ramlerin mhz si uyumsuz degiştimn gerekli.

İntel DG41WV
  • quote:

Ram leri söksende ram olmadıgından ram hata sesi gene verecek . korn-ediz kardeş anakartın sitesinde ram destegi yazıyor ramlerin mhz si uyumsuz degiştimn gerekli.

İntel DG41WV

Tamam ben oyle yapayim cok tesekkur ederim yardimlariniz icin
  • iyide uyumsuz oldumu eskiden sene 1900 çift sıfırlı yıllarda hangisi düşükse ondan çalışırdı şimdi değiştimi bu prensip remler mi değişiyor artık
    oyleyse pc ye format atıp win 95 kurucam :))
  • Üretici firma sitelerindeki bilgiler her zaman dogru olandır. Satıcı firmalar bu konuları çok önemsemiyor.Sonuçları buraya yazarsın .İyi geceler.
  • Peki cl7 cl9 farkedermi?
  • Yok ddr3 ve en yüksek 1066 mhz olmasına dikkat edin yeterli.
  • Tamam tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.